direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Pohvaljen
- 56.220
Kaceno je Odvratni raspored lamela ako je to kao zatvorski kazamat kameno je u temu razni projekti ili čak ovdjeГде има више о том пројекту?
Kaceno je Odvratni raspored lamela ako je to kao zatvorski kazamat kameno je u temu razni projekti ili čak ovdjeГде има више о том пројекту?
Нисам се довољно потрудио да ископам, ако неко има нека подели, молимKaceno je Odvratni raspored lamela ako je to kao zatvorski kazamat kameno je u temu razni projekti ili čak ovdje
Pa to je Ovča, nije Borča, lepo piše![]()
Novi stambeno-poslovni kompleks od 34.000 m² menja lice Ovče
U Ovči počinje izgradnja O Distrikta – devet lamela, 339 stanova i 383 parking mesta. Javna rasprava do 17. juna.www.palilula.info
Ima ovo a i jos jedan ali sad ne mogu da nadjem
Није, ово је план на крову постојећег тржног центра. Сада се насипа на парцели поред.Da nije ovo:
![]()
"On Top Living"- Stanovi iznad Stop Shop-a (ex Shoppi-ja) u Borči? - Moja Borča
On Top Living je nadgradnja jednospratnih ritejl parkova STOP SHOP kako bi se stvorili jeftini i ekološki prihvatljivi životni prostorimojaborca.com
BIG на Карабурми?Za ,,On top living,, u opisu pišu karaktetistike koje sam očekivao da postanu standard još pre 10 god.... Na žalost u Bg sa tim SVIM navedenim, nisam video ni jednu zgradu do sada tako da je to za nas još uvek čista SF![]()
Tu je bio krkljanac i pre Šopija, Lidla i mnogo čega...Ok, gradi se, ali i putna i druga infrastruktura to mora da prati. A ista je ostala zaglavljena u 1970-oj godini.Није, ово је план на крову постојећег тржног центра. Сада се насипа на парцели поред.
Уколико изграде оба + ово што се већ гради, биће ту фин кркљанац за неколико година.