Та нумерација одавно више не постоји, локалне линије на територији општине Лазаревац су од 116 до 190Ц.To je sad Beograd - Sefkerin
Izvor: Grupe za Lastu
Та нумерација одавно више не постоји, локалне линије на територији општине Лазаревац су од 116 до 190Ц.To je sad Beograd - Sefkerin
Izvor: Grupe za Lastu
Zanimljivo je da brojevi 160, 161 i 163, čiji polasci i dalje saobraćaju, nikad nisu dodeljene lazarevačkim linijama - predodeljene su 160A (BAS - Idvor) i 162 (BAS - Opovo).Та нумерација одавно више не постоји, локалне линије на територији општине Лазаревац су од 116 до 190Ц.
Та нумерација нема везе са овом, Опово и Идвор нису у Граду Београду, различито је због тога што су постојали ИТС1 и ИТС2 пре 2012., мислим да је тад спојено све и уведене 4 зоне, прве две су биле градске, друге две приградске све до 2023., до кад је Кенткарт радио наплату карата, онда даље знамо причу.Zanimljivo je da brojevi 160, 161 i 163, čiji polasci i dalje saobraćaju, nikad nisu dodeljene lazarevačkim linijama - predodeljene su 160A (BAS - Idvor) i 162 (BAS - Opovo).
Na grupama za Lastu gde sam i ja, godinama pišu 164 (Beograd - Sefkerin).Та нумерација одавно више не постоји, локалне линије на територији општине Лазаревац су од 116 до 190Ц.
steta,mislim da bi trebalo da uvedu novu liniju koja ide cesto na kosmaj bar 1-2 busa ili da povecaju red voznje na 4161 jer ima dosta ljudi koji nemaju kola a hoce da obidju kosmaj,ja kad sam bio nam je otisao 4161 u 12 i morali peske kroz nemenikuce i tu cekali jos dodatno sat dva do sopota bus,plus sto te napadaju psi na svakib deset min4164 je bila sezonska linija, od maja do oktobra je saobracala, vikendom sa dva polaska. Prvobitno je isla do manastira Tresije pa su potom produzili do Sopota. Od ove godine je ukinuta...
Šta god da se desilo, neka se i nama desi što i svim beogradskim opštinama. Nije fer da ljudi iz Banovaca ili Nove Pazove za jednu liniju od 15 km koliko ima do Zemuna plaćaju 7 000 dinara mesečno, a da se ljudi od Lazarevca do Besnog Foka prevoze besplatno.СНСтрелизација се десила.
Све линије се и даље нормално одржавају. Додуше техничког одржавања више нема, сви у радионици су писали програм. Тако да се још увек не зна шта ће се радити у случају квара. Али вероватно ће и то бити решено ускоро.Šta će biti sa linijom Zemun-Surduk koju drži Pazovačka Lasta?
Da li to znači da linije ka Zemunu preuzima Strela, ili će Lasta i dalje da saobraća bez osoblja koje je zaduženo za servisiranje autobusa?Већина запослених у администрацији и техничком одржавању у Инђији и Старој Пазови су писали социјални програм и напуштају фирму уз отпремнину. Возачи и део административних радника раде и даље нормално. Међуградске линије су регистроване до краја септембра 2027. године.
Нико за сада не спомиње преузимање, а и нема неке логике власник је исти па дал ће возити Стрела или Ласта мислим да њему не значи пуно. Само додатни трошак око пререгистрације линија. Претпостављам да ће дати пар новијих бусева и тиме смањити потребу за радионицом, а за неопходно одржавање можда да ангажују неки приватни сервис. Мада ништа се још увек не зна, све опције су могуће. Ништа није искључено, видећемо шта ће бити.Da li to znači da linije ka Zemunu preuzima Strela, ili će Lasta i dalje da saobraća bez osoblja koje je zaduženo za servisiranje autobusa?
Takođe je još početkom godine najavljeno uvođenje javnog prevoza u Opštini Stara Pazova, da li kao osnivanje sopstvenog prevozniika ili nešto drugo ali se i dalje ništa ne dešava.
Grad Beograd je donirao još u aprilu sedam GSP-ovih autobusa ali su oni i dalje parkirani na nekoj od privatnih parcela u Staroj Pazovi.
I totalna je glupost ako se te nove linije trasiraju u okviru same opštine, bar da obuhvataju i Batajnicu.
Па то вам је цена ваше вољене СНСтреле без које кажете да се не може. Могу да диктирају цену превоза јер држе монопол.Šta god da se desilo, neka se i nama desi što i svim beogradskim opštinama. Nije fer da ljudi iz Banovaca ili Nove Pazove za jednu liniju od 15 km koliko ima do Zemuna plaćaju 7 000 dinara mesečno, a da se ljudi od Lazarevca do Besnog Foka prevoze besplatno.
Nije to do Strele, tako je lasta godinama naplaćivala unazad a i Lika bim turs dere po ušima.Па то вам је цена ваше вољене СНСтреле без које кажете да се не може. Могу да диктирају цену превоза јер држе монопол.
Стрела паркира у Пазови, перионица има али пре неки дан је нешто било у квару не знам да ли су поправили.Kakva je situacija u garaži?Da li Strela parkira tu vozila,postoje li četke i jesu krenuli da čiste rashodovane autobuse?
Имамо тему за ово управо зато што је то јако битна ствар на форуму.912 gradsku radi inturo 70104 , haos. Toliko kobri i citara oni sa stepenicama šalju na gradsku.
Имамо тему за ово управо зато што је то јако битна ствар на форуму.
Немам ништа против да се специфичности пишу у регуларним темама.A i ta "tema" je bila za mene potpuni promašaj.
Ne vidim problem da članovi kače na temi Lasta taj i taj garažni broj radi na liniji 912.
Eto zašto nije jedna poruka za liniju 84 gde je napisano slučajno upala rezerva sa pogona Novi Beograd i garažni broj 3359 premeštena na tu temu? Onda zbog čega nije za zaduženje dva tramvaja prebačeno na tu temu?
I takođe, ja napisao za "novo" vozilo cvrc grupe a staro 8 godina promenilo vlasništvo i radi na liniji toj. To nije baš bilo smisleno premeštanje poruke na drugu temu ali sam tolerisao.