Stižu i zglobni Citari u Strelu, pa bo trebalo da neki dođu na 493Ja sam čuo jutros vozača da u toku ove nedelje iveco više neće na autoput
Stižu i zglobni Citari u Strelu, pa bo trebalo da neki dođu na 493Ja sam čuo jutros vozača da u toku ove nedelje iveco više neće na autoput
Smederevski?
На 356 је тај ишаоSmederevski?
Da li misliš na Sora 8162 ili?zasto 4162 ne saobraca vise
Ta linija je saobracala samo u zimskom periodu decembar-februar. Predstavljala je skracene verzije linija 4161 i 4163. Ukinuta je jos pre par godina, tako da sad cele zime autobus svraca u Petkaće (4163) i ide do vrha Kosmaja (4161), izuzev ako se desi da dodje do zavejavanja i neprohodnosti puta pa vozi skraceno samo u tom periodu, dok se put ne procisti i uspostavi normalan saobracaj.zasto 4162 ne saobraca vise
Знам да је постојала линија 4164 која је ишла од Младеновца преко Космаја и Тресија за Сопот, али ишла је типа само викендом отприлике само два поласка.a zar nije ona isla do manastura tresije,sig sam pomesao
Хвала за постављање. Можете ли написати из које је године попис линијa?
Glupo al aj, puno ljudi je koristilo do Tresije a i do Kosmaja...4164 je bila sezonska linija, od maja do oktobra je saobracala, vikendom sa dva polaska. Prvobitno je isla do manastira Tresije pa su potom produzili do Sopota. Od ove godine je ukinuta...
1984Хвала за постављање. Можете ли написати из које је године попис линијa?
164 postoji? Nekada je to bio broj linije BAS - Glogonj.
To je sad Beograd - Sefkerin164 postoji? Nekada je to bio broj linije BAS - Glogonj.