Šta je novo?

Lasta

IMG-20250823-WA0002.jpg

Да ли је истина да ласта мора да држи две године натпис ЛАСТА на возилима после тога скидају?

Младеновац је најпривилегованији дефинитивно, Јутонг на 492. Што не може на било коју другу линију, а да, морају да се перу километри новом линијом најновијим возилима.

Да да, али зато дај распалу крнтију 7282 на 581... Ластра сваки дан на 560/591/592 и то са два возила, али зато Младеновац има најновија возила на својим линијама, то је битно. Авала као главни погон је најгори погон, нема горег погона, најмање нових возила су добили.

Zato što je Mladenovac najviše nadrljao u prethodnom periodu, u celom Beogradu. Niti su redovno održavali polaske niti je bilo dovoljno polazaka. Najčešće su ljudi visili na vratima ako uopšte uđu u bus. To kroz šta su svakodnevno prolazili u Mladenovcu, toga nije bilo ni na jednoj lastinoj liniji u Beogradu. Pa se to sad pegla kroz više polazaka, nova vozila i 492.

Ако ишта бар нама на потезу 300 су редовни Интури кад се сетим маја месеца и 6 Авену Темси не буде ми добро

Gde su završili Sorovi 8149-8168? Znam da su 8160 i 8163 u Valjevu, a za ostale ne znam.
8149 је Авала, виђао сам га на 351 на апликацији ових дана. 8156 Авала, на 581 је. 8168 је јуче радио 560Е. За остале не знам.

Vrh