Šta je novo?

Lasta

У 9423 код предњих врата стоји валидатор 🤣

Ako ode na 581 ima da se isprazni do Stepojevca :ROFLMAO:
Šalu na stranu, veoma su startni i vrata dosta brža od Iveca na primer, ali je unutrašnjost u full gradskoj konfiguraciji

Ako ode na 581 ima da se isprazni do Stepojevca :ROFLMAO:
Šalu na stranu, veoma su startni i vrata dosta brža od Iveca na primer, ali je unutrašnjost u full gradskoj konfiguraciji
Знамо где ће, на привилеговану страну (читај 492). Ту линију 492 је требао само Младеновац да ради, али не, отераше Ласту са Лазаревца, ови јадни из Ластре робови немају по 10-15 минута паузе.

Неће на 581 сигурно, морају кршеви на нечему да раде, ови из Младеновца морају да се возе најновијим возилима. Видео сам распали 7282 на 581, Ласта је на Лазаревцу нешто ситно ни 10% полазака не држе. А пре 1.6. држали су већину полазака.

Неће на 581 сигурно, морају кршеви на нечему да раде, ови из Младеновца морају да се возе најновијим возилима. Видео сам распали 7282 на 581, Ласта је на Лазаревцу нешто ситно ни 10% полазака не држе. А пре 1.6. држали су већину полазака.
Apsolutno, ja ne mogu da se načudim kakve krševe Avala daje na 581, dok nama na 351/363 daju samo Intoure.
Yutonzi su tu najverovatnije na testiranju, e sad za liniju ćemo videti.

Него шта би са Ластиним зглобовима? Из 2021. БМЦ 3 од 7 не раде месецима, 7905,7906 и 7907 у квару дуже време, а међу најмлађим су возилима (пре Стрелиног преузимања) и не намеравају да их поправљају. Барајево има само једног зглоба, 7253 који врти на 560. Толико о свему томе.

Vrh