Gargamel
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 09.08.2024.
- Pohvaljen
- 649
Mислио сам од гспа солариси за инђијуSmederevo sv tri ex strela
Mислио сам од гспа солариси за инђијуSmederevo sv tri ex strela
Još kad bi naučili kako se kodira displejSva 3 solarisa u Smederevu
A svaki je prešao barem milion kilometaraНови аутобуси, важи како да не вожено по Обреновцу колико година само.
Dali im polovna losa vozila koja ce da voze jos godinu dana. Jer kako ih održava Lasta i to je mnogo.A svaki je prešao barem milion kilometara
Од ГСП-а су отишли у Ст. Пазову али није их добила Ласта него општина. Не користе се још увек.Mислио сам од гспа солариси за инђију
72003 је сигурно, мислим да је други 72004, исправите ме ако грешим.Dva yutonga u lasti
Izgleda bar dva, ako ne i sva 4Dva yutonga u lasti
Verovatno imaju punjace u ObrenovcuA gde ce se puniti
Знамо где ће, на привилеговану страну (читај 492). Ту линију 492 је требао само Младеновац да ради, али не, отераше Ласту са Лазаревца, ови јадни из Ластре робови немају по 10-15 минута паузе.Ako ode na 581 ima da se isprazni do Stepojevca
Šalu na stranu, veoma su startni i vrata dosta brža od Iveca na primer, ali je unutrašnjost u full gradskoj konfiguraciji
Apsolutno, ja ne mogu da se načudim kakve krševe Avala daje na 581, dok nama na 351/363 daju samo Intoure.Неће на 581 сигурно, морају кршеви на нечему да раде, ови из Младеновца морају да се возе најновијим возилима. Видео сам распали 7282 на 581, Ласта је на Лазаревцу нешто ситно ни 10% полазака не држе. А пре 1.6. држали су већину полазака.
Шаљу повремено и градске ТемсеApsolutno, ja ne mogu da se načudim kakve krševe Avala daje na 581, dok nama na 351/363 daju samo Intoure.
Samo ako upadnu ponekad, inače ih na redovnim polascima nemaШаљу повремено и градске Темсе