Strela kreće u potpuno preuzimanje Laste, nudi 665 dinara za preostale akcije
Strela kreće u potpuno preuzimanje Laste, nudi 665 dinara za preostale akcije

Па што би то био проблем овој власти јел су исто тако епс претвори из јп у адДа би ГСП настрадао треба га претворити у АД или отерати у стечај, треће нема.
Na dobrom su putu da to urade iz gradske vlasti:Да би ГСП настрадао треба га претворити у АД или отерати у стечај, треће нема.
Могуће, радио је полазак у 15:30 са Брда на 592.SOR C12 crkao na Lipovici Miliciji, ja mislim 8167 ali nisam siguran.
8167 ne ide na 592. Redovan je na 580. U pitanju je drugi garažni.Могуће, радио је полазак у 15:30 са Брда на 592.
Данас је ишао,али да,није редован на 592, вероватно је упао јер је недељни ред вожње.8167 ne ide na 592. Redovan je na 580. U pitanju je drugi garažni.
nema gaJel ide onaj Ikarbus što vozi nekad na 953 i na 959?
Da na njih mislim.5913 i 5911 ako mislis jos rade, 5913 je rezerva
Свако ко мисли да управа Ласте не ради свој посао је много глуп. Они су заправо инсталирани од стране власти да намерно уруше Ласту да би је за што јефтиније паре продали, није управа Ласте глупа као што неки мисле.Ode.
![]()
Uprava „Laste“ mišljenja da je „Strela“ dala dobru ponudu za preuzimanje
Uprava Saobraćajnog preduzeća "Lasta" iz Beograda dala je mišljenje da je ponuđena cena koju je Autosaobraćajno preduzeće "Strela" iz Obrenovca dalo za otkup akcija adekvatna i da podržava ponudu, objavljeno je na sajtu Beogradske berze.www.danas.rs
Oprobani recept, dobiće oni lepu kompenzaciju za to.Свако ко мисли да управа Ласте не ради свој посао је много глуп. Они су заправо инсталирани од стране власти да намерно уруше Ласту да би је за што јефтиније паре продали, није управа Ласте глупа као што неки мисле.