Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 4.902
Мислиш зато што је СНСтрела одустала од тролејбуских линија јер би им то уништило репутацију?
11 miliona evra, skoro pa džabeI za koliko su prodali Lastu? Vidim da je za 600 i nešto dinara po akciji, koliko akcija imaju?
Када ће се потписати?Dodeljen ugovor za prigrad i po ovome se vidi da se apsolutno ništa ne menja i da je sve oko raskida ugovora bila samo farsa da Strela izvuče više para. Lasta će nastaviti da radi isto i sa istim kantama od autobusa sve dok Streli ne dune da im kupi nova vozila i to je to.
jel se zna ko šta dobija?Dodeljen ugovor za prigrad i po ovome se vidi da se apsolutno ništa ne menja i da je sve oko raskida ugovora bila samo farsa da Strela izvuče više para. Lasta će nastaviti da radi isto i sa istim kantama od autobusa sve dok Streli ne dune da im kupi nova vozila i to je to.
Sad se vidi samo u procentima, ali po tome može da se zaključi da je Lasta izgubila samo Lazarevac, a da sve ostalo ostaje isto i da bi Strela trebalo da dobije 492 koju su tražili odavno.jel se zna ko šta dobija?
Имаш документ овога?Dodeljen ugovor za prigrad i po ovome se vidi da se apsolutno ništa ne menja i da je sve oko raskida ugovora bila samo farsa da Strela izvuče više para. Lasta će nastaviti da radi isto i sa istim kantama od autobusa sve dok Streli ne dune da im kupi nova vozila i to je to.
Bukvalno sam poslao dokumentИмаш документ овога?
Тај вози на више линија данас сам се возио њим на 351. Углавном немају више шта да шаљу па морају ТемсеKoja bu**** iz Laste je pustila Temsa Avenue na Autoput, umalo ga ne pokupi naš autobus, mislim da je išao manje od 60 km/h btw. Ako sam dobro video, linija 352.
Pogledajte prilog 239657
Био је 8420 до скоро. Не знам где је сада.8414 u ObrenovcuPogledajte prilog 239681
uvaliće im inture ili otokareОд првог треба Ласта да добије нова возила на линијама
Odakle ti to? Neće još uvek biti novih vozila, a i ta nova vozila su “nova”Од првог треба Ласта да добије нова возила на линијама