Šta je novo?

Lasta

Видех 9439 на 351 данас, друга Темса за Гроцку без праћења наравно

Велики број Ластиних аутобуса у Пожаревцу, наравно за потребе криминалне организације која је узурпирала државу.
20250221_153654.jpg

Ja ne razumem ni jednog vozaca laste koji ne odbije da vozi bagru koja mu sahranjuje firmu. Barem mogubda lazu da im je pozlilo

Ma sa strelinim vozacima sam pricao kada je bila blokada gazele posle mitinga posle litijuma, sve neskolovani ljubitelji zvale. Sve najgore o narodu koji je protiv litijuma su pricali i bili za litijum, ono ponavljanje recenica koje su culi od Jovane na pinku. Mislim da im je taj polusvet kadar

Da @Miroslaves istina, ima ih i u GSP, cuo sam od radnika GSP da je pola pola, a ove selje sto sam sreo sto voze na 601 su bukvalno lojalisti, kazu da dvadeset godina rade za strelu/srboeksport i bukvalno zele da pokaze studente da mogu. Otisao sam da ne bih dosao u situaciju za ozbiljniji incident sa njima

Da li idalje rade Sorovi 8162 i 8167 na 560? 8167 pripada Barajevu.
8162 је јуче радио 581 полазак у 16:30 за Лазаревац и повратак 581Е у 18:15 из Лазаревца, то је раније радио покојни 9420. 8139 је сада на Лазаревцу, док је раније био на Шумицама.

Vrh