Сајам аутобуса данас у СМ, зато је ГСП упао.Нека се угасе као предузеће.
Pogledajte prilog 229325
zar nije on u SD?7265 danas na 491
prebacili su njega i 7252 u Mladenovaczar nije on u SD?
Какви Индијанци ови из Ласте, битно је да Темсе у Младеновцу већ неколико дана имају праћење док остале придошле Темсе немају уопште праћење. И јел могуће и поред ових Темси које су дошле опет нема возила за одржавање постојећих полазака???9429 возио на линији 351 у 13:30 са Шумица, покварио се код стајалишта Буковача, нема праћење а први следећи полазак из Гроцке на линији 365 у 14:30 није одржан
Пријавио сам их секретаријату и пумпаћу са пријавама сваки пут кад се неки полазак не реализујеКакви Индијанци ови из Ласте, битно је да Темсе у Младеновцу већ неколико дана имају праћење док остале придошле Темсе немају уопште праћење. И јел могуће и поред ових Темси које су дошле опет нема возила за одржавање постојећих полазака???
Riknuli, crkavaju im vozila ko blesaviNa liniji Beograd-Donji Tovarnik voze samo oni zeleni Volvoi 8700 i SOR LH 10.5 8079. Šta se desilo sa 8074 i 8089 koji su bili redovni na toj liniji?
Kako da zamene kad im je blokirana nabavka novih vozilaŽivo me zanima čime će Lasta da zameni Berkhofe, jer ne mogu ni oni zauvek, a nema ih malo. Ja bi ih lično zamenio Temsama HD ili Maraton, jer su to najudobniji busevi kojim sam se vozio.