A sam RJ Sopot ima 13 temsi, pa otokare...Ima i više, u toku dana barem 10
ništa novo. Ispomoć9453 упада понекад да ради 581 у 16:00 за Лазаревац и да враћа у 18:00 из Лазаревца,то сам приметио.
Једва чекам 581 абецедуStrela na korak pred privatizacijom Laste.
Strela u naletu - povećala udeo u Lastri i Lasti
Strela Obrenovac nastavlja ekspanziju. Od prvog dana ovog meseca drži još veći udeo u saobraćajnom preduzeću Lastra iz Lazarevca. Umesto dosadašnjih 60,26 odsto učešća, obrenovački prevoznik sada je vlasnik 71 odsto lazarevačke „sestre“. Desetinu firme, preciznije 10,74 odsto, otkupili su od...forbes.n1info.rs
"najveći udeo ima Akcionarski fond 29,7 odsto. Erste kastodi račun je drugi na spisku i sada je stigao do 16,77 odsto. Republika Srbija je vlasnik 13,77 odsto, a PIO fond 7,8 odsto. Tu su i PIO fond Republike Srpske, NSZ, Fond za zdravstveno osiguranje, Stara Pazova i Inđija…"
Nek bude i abeceda, ako će 581 da ide makar na 15 minuta a 581E da ide i vikendom. A da ne spominjem linije poput 583 ili 585.Једва чекам 581 абецеду
Већи проблем од 581 и 581Е је 580.Линија 580 је најбоље нешто ко је осмислио,само је проблем у томе што има 7 полазака и то само радним даном.Nek bude i abeceda, ako će 581 da ide makar na 15 minuta a 581E da ide i vikendom. A da ne spominjem linije poput 583 ili 585.
Da, vozio sam se juče sa 580. Ta linija je nebo i zemlja. Došao sam do lazarevca za sat vremena, pritom je u busu bilo 10 putnika. Ja bi nju ostavio a ukinuo 581E. Barem nek ide na sat vremena, ali i da ide vikendom.Већи проблем од 581 и 581Е је 580.Линија 580 је најбоље нешто ко је осмислио,само је проблем у томе што има 7 полазака и то само радним даном.
Раде превоз радника Колубаре,избачени су из јавног превоза због старосне границе.U Lastri valjda rade 15105 i 15108 prevoz radnika i neke linije ka Ljigu, ali njih ne računam pošto ne rade beogradski javni prevoz
Da su pametni da ih prebace u Beogradu jer su 2015. u mogu da rade makar godinu dana.14,15,16 u SD
za koju liniju?I Smederevu su potrebni zglobovi.
Ja mislim da zglob radi liniju Stara Železara-Nova Železara.Ne znam, to možda @miki glg zna, kod njih se linije ne obeležavaju brojevima nego od mesta polaska do destinacije, te na primer 5914 mislim da radi Stara Železara - Suvi Do.
slanje otokara u Smederevo je bila greška. Tim potezom su ostavili Obrenovac i Avalu bez jednog zgloba koji bi itekako značio, makar Obrenovcu.5914 za Suvodol ili kako se god selo zove, a zanimljivo je da u Smederevu ima dva zglobna Otokara