Miroslaves
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.08.2015.
- Pohvaljen
- 2.175
Jesu, javio mi je drug. I 8131 33 35 41 43 46 48 i 9106.
Od tih svih rade 9106
8146 48 43 41
Od tih svih rade 9106
8146 48 43 41
ne znam koliko ih imajuKoliko buseva rade tamo?
otkud Lastra na lokalu u Barajevu? Ko je je ovo vozilo?
Ne znamotkud Lastra na lokalu u Barajevu? Ko je je ovo vozilo?
Sad pogledah vozilo je Otokar Kent C 12otkud Lastra na lokalu u Barajevu? Ko je je ovo vozilo?
Шта ће Ластра на барајевском локалу?
čudi me. Lasta nikad nije poslala gradsko vozilo na 465. Mada pre 3-4 godine je bio upao Iveco Daily. Inače jel sopot dobio nešto od Strele osim dva conecta?Није то ништа, послали 70163 на 465.
I ranije su gradski autobusi išli Avalskim i Kragujevačkim putem, i kao neko ko je desetak godina živeo na Trešnji, mogu ti reći da su mi upravo ti gradski autobusi bili daleko draži od onih čisto prigradskog tipa. Em su svi bili automatici, em neuporedivo više mesta, iako se nekad i stajalo, em razmena putnika daleko lakša pošto su stajališta česta. SOR, koliko god mi bio drag, dok krene kao manuelac, dok se smestimo, dok izađemo, isto tako sve drugo od prigradskih autobusa. Crossway LE bi bio tu idealan, MAN Lion's city LE itd. To su autobusi za potez linija 450, 451... i 491 na kraju.Kobre bez kodiranog displeja sa papirima oko Ralje i Sopota. Poslati gradske buseve na linije preko 40 km je zločin.
Apsolutno, samo Crossway sa normalnimI ranije su gradski autobusi išli Avalskim i Kragujevačkim putem, i kao neko ko je desetak godina živeo na Trešnji, mogu ti reći da su mi upravo ti gradski autobusi bili daleko draži od onih čisto prigradskog tipa. Em su svi bili automatici, em neuporedivo više mesta, iako se nekad i stajalo, em razmena putnika daleko lakša pošto su stajališta česta. SOR, koliko god mi bio drag, dok krene kao manuelac, dok se smestimo, dok izađemo, isto tako sve drugo od prigradskih autobusa. Crossway LE bi bio tu idealan, MAN Lion's city LE itd. To su autobusi za potez linija 450, 451... i 491 na kraju.
70163 dok je bio u Streli imao blokadu na 70 km/h.Mislim koliko znam Sopot nikad nije bio kritičan što se tiče vozila. Verovatno im je neka Temsa u kvaru. Nadam se da imaju dobar razlog za slanje Conecta na 465. Ako ništa drugo, makar može lagano da cepa 90.
ovi na 711 lagano idu 90.70163 dok je bio u Streli imao blokadu na 70 km/h.
Danas je išao i na 4414 sto je još duže.Није то ништа, послали 70163 на 465.
Tako i Lastra šalje solo otokar kent na 581 koji su prebacili iz strele što mi je morbindo,na liniju od 65 kilometara slati gradski autobus s anedovoljno sedećih mesta od toliko intoura,iveca,otokara terito...bolje da su nove ivece crosway sa poteza 600 stavili tu i za ralju/sopot/mladenovac a na potez 600 otokare/nove conecte,ali očigledno nemare za putnike potez 600 najveća zarada pa im je i tako najbitniji.Kobre bez kodiranog displeja sa papirima oko Ralje i Sopota. Poslati gradske buseve na linije preko 40 km je zločin.
581 mogu da potvrdim da je pa ka o u Otokaru. Kod Sajma već nema više mesta ni za normalno stajanje.Tako i Lastra šalje solo otokar kent na 581 koji su prebacili iz strele što mi je morbindo,na liniju od 65 kilometara slati gradski autobus s anedovoljno sedećih mesta od toliko intoura,iveca,otokara terito...bolje da su nove ivece crosway sa poteza 600 stavili tu i za ralju/sopot/mladenovac a na potez 600 otokare/nove conecte,ali očigledno nemare za putnike potez 600 najveća zarada pa im je i tako najbitniji.