ali zato više neće biti 60 surčiJedina dobra stvar ove preraspodele jeste što Citaro više neće raditi na 601, to je bio zločin protiv čovečnosti kada se pojavi u špicu.

ali zato više neće biti 60 surčiJedina dobra stvar ove preraspodele jeste što Citaro više neće raditi na 601, to je bio zločin protiv čovečnosti kada se pojavi u špicu.
Ja sam te razumeo mesta za kofere, jer džabe meni mesto za sedenje, ako nemam gde da držim kofer, moram da stojim sa sve koferom ceo put.Ima više mesta za sedenje, to mi je važnije.
Intouro i jeste najbolja opcija, i njega sam predlagao još kada je uvedena linija.
8129-8149 su povuceni njih ce Sd, va palankaKada Sorovi idu u Smederevo i koja vozila će da zamene tamo? Berkof ili...
Koji su tamo?3 su vec u SD, i jedna Setra, nadam se da nece dirati Ikarbuse.
ne, otišla lasta u pm.Ko bi rekao da će ova tema da se pretvori u Strelinu. Otišlo sve u pm
Koja3 sora su već u indjiji
Znao si iz daleka koja je linijaali zato više neće biti 60 surči![]()
bio je i na 610.Znao si iz daleka koja je linija![]()
Koliko buseva rade tamo?Ide li neki novi SOR u Staru Pazovu? Treba da se vrate otkazani polasci Beograd-Stara Pazova u 12:05 itd.
Cuo sam da zvanicno jesu, sad ne znam koliko je tacno.Nznm 5911 i 5913 jel su u Smederevu sad