Šta je novo?

Landmark Residence - bivši Depo

Taj kraj ce za 10 god biti potpuno drugaciji. Gastrosor je tu vec, linijski park ako se uradi, Delta land ili kako se zove ono Miskovicevo, Marina Dorcol, neko je najavljivao i na mestu Duge da ce da nikne neki kompleks. Ocekujem i na potezu Gastrosor-Tempo da niknu neke zgradurine. Uz Novi Dorcol i ovaj Landmark bi sve to izgledalo mnogo drugacije u odnosu na sadasnje stanje.

Da, trenutno je jako prometno i generalno je ruzan taj dole kraj, bolje reci nesredjen, ali razmisljam da se mozda racuna na ovaj tunel koji pominjete koji ce spajati karadjordjevu i bulevar desppota stefana? Cini mi se da ce to rasteretiti dunavsku poprilicno?

Možda, teško je reći jer s druge strane šire Bulevar Vojvode Bojovića i planiraju da zatvore Parisku. Takođe kao što neko reče, ovaj deo grada je i dalje neizgrađen i ima dosta potencijala za stanogradnju, što će povećavati prometnost ulica vremenom.

Taj kraj ce za 10 god biti potpuno drugaciji. Gastrosor je tu vec, linijski park ako se uradi, Delta land ili kako se zove ono Miskovicevo, Marina Dorcol, neko je najavljivao i na mestu Duge da ce da nikne neki kompleks. Ocekujem i na potezu Gastrosor-Tempo da niknu neke zgradurine. Uz Novi Dorcol i ovaj Landmark bi sve to izgledalo mnogo drugacije u odnosu na sadasnje stanje.

Prisustvo Gastrošora je za mene negativna stvar u vezi sa ovim projektom. Buka i pijani narod noću obično nisu poželjna pojava u blizini stambenih zgrada. Ostaje i pitanje da li će zatvarati KPTM kad se ovo izgradi. Ako ne, to bi meni bio deal breaker.

Ne kazem ja da je izgradnja svega navedenog pozitivna stvar, samo da ce ceo taj deo grada promeniti izgled u potpunosti u narednih 10ak godina 🙂

bb64fd25-21a7-4e4e-951f-b90c0b4be247.jpg
250ff8ba-64f2-4b78-9786-cfe29009e554.jpg
ea78327e-1d1b-49bf-a6ee-fce0b164a9dd.jpg
063c31a3-6ae4-4e74-a781-399e57b66782.jpg

A da otvorite temu za taj projekat, kakve veze ima Depo s Dorcolom?

Poceli su da zovu kupce ako hoce da pogledaju na kratko, to valjda jos nije zvanican pregled s popunjavanjem liste primedbi...

Poprilično je gadno ispala ova fasada ova lodja je jeziva sa onim prozorom koji se ne gadja ni sa čim. Ova mučena straćara koja je ostala i ova zid zavesa koja nije mogla da bude iz više podela sa ovom pretamnom nijansom stakla baš izgleda jeftino.Previše različitih materijala, a nikakav efekat nisu postigli. Čitava zgrada izgleda kao naknadna skarabudževina render je dosta obećavao ali na kraju ispade još jedan vračarski užas.

Poslednja izmena:
Poprilično je gadno ispala ova fasada ova lodja je jeziva sa onim prozorom koji se ne gadja ni sa čim. Ova mučena straćara koja je ostala i ova zid zavesa koja nije mogla da bude iz više podela sa ovom pretamnom nijansom stakla baš izgleda jeftino.Previše različitih materijala, a nikakav efekat nisu postigli. Čitava zgrada izgleda kao naknadna skarabudževina render je dosta obećavao ali na kraju ispade još jedan vračarski užas.
Још кад морони крену да затварају ове силне лође свако на свој начин. И стаклене ограде лођа 🤢. Позитивно је кад платани озелене и порасту, нећемо ни морати да је гледамо. Још један јефтини промашај.

Bez osvetljenja, zelenila i po sumornom jesenjem danu sve izgleda lose.

ne znam šta se ovoj zgradi konkretno zamera...iskreno ispala je baš baš dobro. jedino što može da bode oči je njena veličina i robusnost za koje bih rekao da se ne uklapaju u okolinu

Bas ga pretera kamo sreće da su uzeli one 3 stracare ka bulevaru i popunili i to i dogovorili sa državom oko zgrade slepih i salbovidih i da onda imamo jedan zaokružen blok

4.jpg

Ovaj prozor koji se ne gadja ni sa čim i da mi je fasada okej nikako neću da razumem. Treba držati visoke standarde estetike kada se radi o ovako skupim stanovima, a meni je jedan od osnovih da projekat ne izgleda kao slučajna greška majstora, nego da sve što vidimo izgleda promišljeno i smisleno.

1733914793986.png

Valjda liči na originalni render šta znam, meni lično na slici iz prethodnog post-a deluje kao fasada sa Temu-a u odnosu na render. Celokupan izgled baš kvare ove staklene površine na prva 3 sprata, izgleda kao da je iz prošlog veka. Na renderu to deluje mnogo prozračnije i modernije.

Свиђа ми се како је испала. Супер се уклопила у Булевар.

Pogledajte prilog 222617
Valjda liči na originalni render šta znam, meni lično na slici iz prethodnog post-a deluje kao fasada sa Temu-a u odnosu na render. Celokupan izgled baš kvare ove staklene površine na prva 3 sprata, izgleda kao da je iz prošlog veka. Na renderu to deluje mnogo prozračnije i modernije.
Čak i na renderu se taj prozor na vrhu gađa sa ostalima, a u realnosti skroz druga priča.

Staklene površine u prizemlju su: no comment.

Izgleda kao neka tumor nadogradnja.

Po meni, ova siva boja donjih spratova je promašaj. Ostalo sve izgleda "korektno", ali je zgrada predimenzionisana u startu, pa je teško od nje napraviti nešto vizuelno privlačno.

Pod uslovom da su investitori Jevreji, budžetirali su taj projekat bar 3 puta za 3 godine, nabudžili su što više kvadrata, što bi rekli "za sve pare", verovatno su prištedeli i na idejnom i izvođačkom projektu, pa bolje nije ni moglo da ispadne.
Znam da je stolarija aluminijum drvo, veoma dobra. Čudi me da i to nisu srozali.

Vrh