Šta je novo?

Landmark Residence - bivši Depo

Taj kraj ce za 10 god biti potpuno drugaciji. Gastrosor je tu vec, linijski park ako se uradi, Delta land ili kako se zove ono Miskovicevo, Marina Dorcol, neko je najavljivao i na mestu Duge da ce da nikne neki kompleks. Ocekujem i na potezu Gastrosor-Tempo da niknu neke zgradurine. Uz Novi Dorcol i ovaj Landmark bi sve to izgledalo mnogo drugacije u odnosu na sadasnje stanje.

Da, trenutno je jako prometno i generalno je ruzan taj dole kraj, bolje reci nesredjen, ali razmisljam da se mozda racuna na ovaj tunel koji pominjete koji ce spajati karadjordjevu i bulevar desppota stefana? Cini mi se da ce to rasteretiti dunavsku poprilicno?

Možda, teško je reći jer s druge strane šire Bulevar Vojvode Bojovića i planiraju da zatvore Parisku. Takođe kao što neko reče, ovaj deo grada je i dalje neizgrađen i ima dosta potencijala za stanogradnju, što će povećavati prometnost ulica vremenom.

Taj kraj ce za 10 god biti potpuno drugaciji. Gastrosor je tu vec, linijski park ako se uradi, Delta land ili kako se zove ono Miskovicevo, Marina Dorcol, neko je najavljivao i na mestu Duge da ce da nikne neki kompleks. Ocekujem i na potezu Gastrosor-Tempo da niknu neke zgradurine. Uz Novi Dorcol i ovaj Landmark bi sve to izgledalo mnogo drugacije u odnosu na sadasnje stanje.

Prisustvo Gastrošora je za mene negativna stvar u vezi sa ovim projektom. Buka i pijani narod noću obično nisu poželjna pojava u blizini stambenih zgrada. Ostaje i pitanje da li će zatvarati KPTM kad se ovo izgradi. Ako ne, to bi meni bio deal breaker.

Ne kazem ja da je izgradnja svega navedenog pozitivna stvar, samo da ce ceo taj deo grada promeniti izgled u potpunosti u narednih 10ak godina 🙂

bb64fd25-21a7-4e4e-951f-b90c0b4be247.jpg
250ff8ba-64f2-4b78-9786-cfe29009e554.jpg
ea78327e-1d1b-49bf-a6ee-fce0b164a9dd.jpg
063c31a3-6ae4-4e74-a781-399e57b66782.jpg

Vrh