pa da ali u mom predugovoru je rok 31.10. sto nije slucaj sa vecinom, bar koliko citam ovde.Penali bi trebalo da idu od isteka 6og meseca od prvobitno najavljenog datuma završetka radova. Nema mnogo veze sa tim kada ste ugovor potpisali.
pa da ali u mom predugovoru je rok 31.10. sto nije slucaj sa vecinom, bar koliko citam ovde.Penali bi trebalo da idu od isteka 6og meseca od prvobitno najavljenog datuma završetka radova. Nema mnogo veze sa tim kada ste ugovor potpisali.
Aha kapiram, zanimljivo kako ugovor o završetku radova zavisi od kupca do kupca. Lepo su se zaštitili na taj način, da plate manje penala u slučaju probijanja roka.pa da ali u mom predugovoru je rok 31.10. sto nije slucaj sa vecinom, bar koliko citam ovde.
Aha kapiram, zanimljivo kako ugovor o završetku radova zavisi od kupca do kupca. Lepo su se zaštitili na taj način, da plate manje penala u slučaju probijanja roka.
Struja bi trebalo da je gotova do kraja decembra, u principu je dovoljno pratiti CEOP za ideju o vremenupa ima smisla svakako da se zastitie. april svakako deluje bas daleko obzirom da su stanovi gotovi. ali cini mi se da "spoljni deo" sa infrastrukturom najsporije ide. ne znam da li ima poente zvati ih u decembru za neki "update"
slazem se. samo ja nisam siguran da li je svo kopanje gotovo. npr ne znam dokle su stigli sa prikljucak za vodu (obziorm da ide losije vreme i praznici). a tu je i asflatiranje koje isto vrv zavisi od AGStruja bi trebalo da je gotova do kraja decembra, u principu je dovoljno pratiti CEOP za ideju o vremenu
Infrastruktura je kasnila jer se dosta kopalo i razvlacilo skroz do omladinskih brigada
Meni je na gradilištu prošle nedelje rečeno da će moći da se vide tek tamo pred predaju ključeva, ne ranije. Mada bi verovatno trebalo proveriti tu informaciju. Takodje, rekli su da je sada u toku postavljanje sanitarija, tako da lepo napreduje.Da li iko zna da li mogu da se obidju stanovi u lamelama C i D? Hvala.
Za to imamo da se zahvalimo Direkciji za gradjevinsko zemljiste i izgradnju Beograda.Čini mi se da je samo 10ak metara do prvog ulaza u garažu, koliko sam vidio u petak samo to je pripremljeno bilo...Kako je ovo nakaradan način rada, kao da nisu mogli da se dogovore i odjednom to urade bez prekida itd.
Danas sam prosao pored Kvart 64 kada su asfaltirali...Nije mi izgledalo profi. Asfaltirali, cini mi se nespretno, jedan deo puta sirine 10-ak metara...Ostalo, prenosili asfalt do prilaza garazi i delu trotoara...
Stavljanje tampona ispod asfalta na deo puta koji je asfaltiran.Koji bi bio profesionalniji nacin asfaltiranja za prilaz garazi i dela