Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Aha kapiram, zanimljivo kako ugovor o završetku radova zavisi od kupca do kupca. Lepo su se zaštitili na taj način, da plate manje penala u slučaju probijanja roka.

Zašto bi radili bilo šta na svoju štetu...

Neka druga firma (da ne reklamiram) je u ugovoru stavila 30 meseci od prijave radova.

pa ima smisla svakako da se zastitie. april svakako deluje bas daleko obzirom da su stanovi gotovi. ali cini mi se da "spoljni deo" sa infrastrukturom najsporije ide. ne znam da li ima poente zvati ih u decembru za neki "update"

pa ima smisla svakako da se zastitie. april svakako deluje bas daleko obzirom da su stanovi gotovi. ali cini mi se da "spoljni deo" sa infrastrukturom najsporije ide. ne znam da li ima poente zvati ih u decembru za neki "update"
Struja bi trebalo da je gotova do kraja decembra, u principu je dovoljno pratiti CEOP za ideju o vremenu

Infrastruktura je kasnila jer se dosta kopalo i razvlacilo skroz do omladinskih brigada

Fotkao danas, ne znam da li je to uobičajeno, ali smart system će izgleda pored video nadzora (garaže / ulazi), moći da poziva i lift.
Takođe, koliko sam video ima i neke funkcije oko alarma o kojima je ranije bilo reči (protivpožarni / senzor za vodu)..

Prilozi

• smart sistem.jpg
    smart sistem.jpg
    71,9 KB · Pregleda: 105
Struja bi trebalo da je gotova do kraja decembra, u principu je dovoljno pratiti CEOP za ideju o vremenu

Infrastruktura je kasnila jer se dosta kopalo i razvlacilo skroz do omladinskih brigada
slazem se. samo ja nisam siguran da li je svo kopanje gotovo. npr ne znam dokle su stigli sa prikljucak za vodu (obziorm da ide losije vreme i praznici). a tu je i asflatiranje koje isto vrv zavisi od AG

Vrh