Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

@Medekobrada pozdrav i hvala na utiscima i misljenju. Mozete li mi poslati kontakt privatnom porukom i idealno neke fotografije prethodnih projekata?

Hvala, unapred

Bolji sam majstor nego fotograf🙃
20250511_095831.jpg
20250423_190029.jpg
20250402_170837.jpg
20250401_202635.jpg
20250401_122852.jpg
20250312_111624.jpg
20250128_151114.jpg
20250126_110730.jpg

Hvala na ovim informacijama! Sa mnom je na obilasku bio i arhitekta, rekao je da su korisceni kvalitetni materijali. Pricala sam i sa jos par ljudi iz struke i uglavnom cujem pozitivne komentare na radove Grede, pa verujem da ce prava primopredaja izgledati sasvim drugacije.

Drage buduce komsije, da li je neko ko je kupio stan u Lameli B isao da /pregleda stan? Nama je receno polovinom septembra da ce nas zvati, medjutim jos nas niko nije kontaktirao. Hvala unapred :)

Juče sam bio u stanu da proverim neke mere.
Stekao sam utisak da i ljudi iz Grede prate forum i da su se možda malo pokajali što su ranije pozivali kupce da obilaze stanove dok još nisu završeni svi radovi.
Verujem da u narednim fazama neće primenjivati istu praksu.
Da li je to dobro ili loše – teško je reći, jer je očigledno da se ne može svima ugoditi.

Juče sam bio u stanu da proverim neke mere.
Stekao sam utisak da i ljudi iz Grede prate forum i da su se možda malo pokajali što su ranije pozivali kupce da obilaze stanove dok još nisu završeni svi radovi.
Verujem da u narednim fazama neće primenjivati istu praksu.
Da li je to dobro ili loše – teško je reći, jer je očigledno da se ne može svima ugoditi.
Prate sigurno, lajkuju neke komentare. Iskreno jedino zbog čega mogu da se kaju jeste što njihovi zaposleni nisu bolje izveli kontrolu urađenih završnih radova. Ovaj prevremeni pregled stanova je rezultat kašnjenja infrastrukture, i lično mislim da se neće ponoviti sa i bez negativnih komentara. Slažem se da je svima teško ugoditi, digla se panika kao da je prošlo 6 meseci priomopredaje i da se ništa ne rešava. Sve zamerke kupaca su na mestu, meni je lično drago da prate pa makar i iz senke. Na kraju dana primedbe će dobiti ili putem foruma, ili preko email-ova i zapisnika. Ako uspeju malo da poprave tu kontrolu kvaliteta i njima i nama kupcima će biti lepše :)

To je bilo ocekivano, u svakom poslu je tako da zadovoljne musterije dosta redje kace online dobre recenzije naspram nezadovoljnih musterija koji ostavljaju lose recenzije ili komentare.

Nadam se da nam nece zameriti previse negativne komentare na forumu, i iz negativnih komentara ili desavanja se izvlace vazne informacije oko unapredjenja poslovanja i zadovoljnosti musterija.
U ovom slucaju da je mozda gledanje stana bilo ishitreno (da se moglo odloziti jos mesec dana) ili da je trebalo postaviti unapred ocekivanja kupcima (da jos nije radjena kontrola kvaliteta ili da su neki stanovi jos uvek pod radovima i shodno time da su svesni da svuda ima propusta).

Ali razumem i da su sa njihove strane hteli da umire kupce i daju im mogucnosti da premere stan radi opremanja kada vec ima kasnjenja infrastrukture.

Nadam se da nam nece zameriti previse negativne komentare na forumu, i iz negativnih komentara ili desavanja se izvlace vazne informacije oko unapredjenja poslovanja i zadovoljnosti musterija.
Komentari su bili vecinom pozitivni sve do trenutka gledanja stanova. Takodje, i tada bi bilo mnogo vise pozitivnih komentara, da je stanje na terenu bilo bolje.
I bice pozitivnih komentara ukoliko adekvatno odgovore na sve primedbe vlasnika :)

Tako da bih ja rekao da nemaju sta da nam zamere, vec je na njima da odrade svoj deo

To je bilo ocekivano, u svakom poslu je tako da zadovoljne musterije dosta redje kace online dobre recenzije naspram nezadovoljnih musterija koji ostavljaju lose recenzije ili komentare.

U ovom slucaju da je mozda gledanje stana bilo ishitreno (da se moglo odloziti jos mesec dana) ili da je trebalo postaviti unapred ocekivanja kupcima (da jos nije radjena kontrola kvaliteta ili da su neki stanovi jos uvek pod radovima i shodno time da su svesni da svuda ima propusta).

Ali razumem i da su sa njihove strane hteli da umire kupce i daju im mogucnosti da premere stan radi opremanja kada vec ima kasnjenja infrastrukture.
Što sam pročitao na nekoj temi ovde na forumu: " Kako da znaš da je gradnja dobra? Svi prestali da komentarišu nakon useljenja." Jeste da je polovično tačno ali tako uvek biva, loš glas se dalje čuje :D

Kao sto sam rekao ranije,nema razloga za brigu. Retke su novogradnje gde je perfektno sve. Kupci su nervozni za primopredaju a i investitor ima isto zelju da vam sto pre preda stan. Kada uzmete u obzir da svi imaju problem i sa majstorima i sa materjalom ovo je normalno. Kad uocite nedostatke investitor ce preduzeti korake da to otkloni. Pitanje je samo koliko brzo i koliko kvalitetno ce to uraditi. Pozitivno je sto ste uopste usli pre primopredaje. Ne dozvolite da se nervirate, vi morate insistirati u pravom momentu da dobijete placeno.

Da li je neko upoznat sta je ovaj manji objekat u dvoristu sa slike @Extroniks?
Sa projekta garaze ne vidim stepenice u ovom delu

Prilozi

• IMG_0953.jpeg
    IMG_0953.jpeg
    362,6 KB · Pregleda: 97
Jel si siguran?
Na ovom renderu ima providan krov, tj. neke staklene površine.
Ili je prostor za kontejnere ili je TS. Obzirom da je od cigle i betona više mi vuče da je TS, dok pretpostavljam da će kontejneri biti prekriveni nekim pleksiglasom ili slično.

Prilozi

• Screenshot_20251004_201231_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20251004_201231_Adobe Acrobat.jpg
    118 KB · Pregleda: 77
I meni je bzvz resenje da usred parka imas kontejnere. Ovaj momenat sa praznjenjem mi nije ni pao na pamet.

Mislim da je daleko bolja opcija onaj deo odmah uz Lamelu A, gde su sad radnicki kontejneri.

Pozdrav svima, jedno pitanje - da li bi neko mogao da mi odgonetne da li je ovo greda koja prolazi kroz celu sobu ili će plafon biti spušten u celoj sobi (slika ispod)?
Plan stana S65 Lamela D crop.jpg

Stefan ti je tacno rekao. Ima u nekim stanovima i spusten plafon u kuhinji i u dnevnoj+ noseca greda koja viri. Nocna mora za namestaj do plafona i otvaranje vrata. Ne secam se ali mislim da i kupatilo ima spusten plafon.

Vrh