Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Posebno bi istakli kao specifičnost našeg projekta pored materijala vrhunskogkvaliteta koji se koristi prilikom izgradnje je da su svi fasadni zidovi, prema spoljnom prostoru, savrhunskom termoizolacijom od kamene vune debljine 15 cm sa ventilirajućom fasadnom oblogom I da objekat poseduje Energetski pasoš.

Važno je da ima pasoš, a koje klase to pitanje valjda prosečan kupac ne bi trebalo sebi da postavi?
B, bar je tako bilo za lamele A i B.

Meni su jos rekli da ce biti 30m izmedju lamele C/D i objekta koji ce doci na mesto FOBa
Tako je i meni receno. A interesantno je da na parceli FOBa, nedaleko, treba da prodje ulica sa po 2 saobracajne trake po trenutnom planu regulacije. Tako da je mnogo interesantno kakav ce objekat tu da dodje.

Tako je i meni receno. A interesantno je da na parceli FOBa, nedaleko, treba da prodje ulica sa po 2 saobracajne trake po trenutnom planu regulacije. Tako da je mnogo interesantno kakav ce objekat tu da dodje.
Mislim da u 30m ima mesta za to. Barem neće biti Bulevar. Koliko sam shvatio Bulevar je sa strane ka IMTu

Greda je davala taj popust za prvu fazu za SVE kupce(i kes i kreditne). Ali je postojao uslov da ako se kupuje stan na kredit onda ne sme biti manji od 70kv. U praksi je mogao i manji ali su trazili vece ucesce.
Sto se tice druge faze Greda je dozvolila kupovinu manjih stanova putem kredita ali je ukinula popust(samo za kreditne kupce). Ne znam da li se nesto u medjuvremenu promenilo.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno na šta su davali popust? Na cenu celog stana ukoliko se potpiše ugovor do određenog datuma?

Davali su popust na uplaceni avans ako potpises predugovor i uplatis do naznacenog datuma. Na kraju kada se bude potpisivao ugovor cena ce biti korigovana tj umanjena.

Tipa uplatio avans 100.000, dobijes popust 5.000, tj za toliko se na kraju umanji cena stana?

Ponuda je malo bolja od oročavanja novca u banci, mada je i rizik veći. U svakom slučaju, prijatno zvuči i dodatno stimuliše da se kupi stan u samom početku gradnje objekta.

Par današnjih slika.

Prilozi

• IMG_2858.jpeg
    IMG_2858.jpeg
    159,9 KB · Pregleda: 24
  • IMG_2861.jpeg
    IMG_2861.jpeg
    163 KB · Pregleda: 26
  • IMG_2862.jpeg
    IMG_2862.jpeg
    238,7 KB · Pregleda: 24
  • IMG_2863.jpeg
    IMG_2863.jpeg
    208,4 KB · Pregleda: 27
  • IMG_2866.jpeg
    IMG_2866.jpeg
    163,8 KB · Pregleda: 28
  • IMG_2868.jpeg
    IMG_2868.jpeg
    145,8 KB · Pregleda: 31
  • IMG_2869.jpeg
    IMG_2869.jpeg
    140,7 KB · Pregleda: 28
  • IMG_2873.jpeg
    IMG_2873.jpeg
    193,3 KB · Pregleda: 25
Fino fino, FOB se cepka i dalje, obecava da ce uskoro krenuti u rusenje onda po meni (ove godine), hvala na slikama :)

Vrh