Može li link? Ja ne mogu da nađem ovo.
Druga faza | kvart64

Poslednja izmena:
Može li link? Ja ne mogu da nađem ovo.
B, bar je tako bilo za lamele A i B.Posebno bi istakli kao specifičnost našeg projekta pored materijala vrhunskogkvaliteta koji se koristi prilikom izgradnje je da su svi fasadni zidovi, prema spoljnom prostoru, savrhunskom termoizolacijom od kamene vune debljine 15 cm sa ventilirajućom fasadnom oblogom I da objekat poseduje Energetski pasoš.
Važno je da ima pasoš, a koje klase to pitanje valjda prosečan kupac ne bi trebalo sebi da postavi?
Na kraju dokumenta piše da odobravaju 3% za kupovinu do 1.4.2025.EVo cijeneKvart 64 (1).pdf
2 files sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
Meni su jos rekli da ce biti 30m izmedju lamele C/D i objekta koji ce doci na mesto FOBaPisalo se o tome koju stranicu ranije. Konkretno za FOB (livnica pre puta lamele C) rusi se sporim tempom, 3 - 4 radnika rade na raznosenju iz livnice.
Za drugu fazu su odobravali popust od 5% za uplate do 01.12.2024, a 3% za uplate do 01.04.2025.Na kraju dokumenta piše da odobravaju 3% za kupovinu do 1.4.2025.
Je l dobio neko ovaj popust? I od kad je ovaj dokument![]()
Pretpostavljam samo za te stalnove iz tog PDF kataloga, a ne za sve?Za drugu fazu su odobravali popust od 5% za uplate do 01.12.2024, a 3% za uplate do 01.04.2025.
Grand Star je imao ove popuste za sve stanove iz svoje ponude za fazu 2 (konkretno lamela C je tada bila aktuelna).Pretpostavljam samo za te stalnove iz tog PDF kataloga, a ne za sve?
Tako je i meni receno. A interesantno je da na parceli FOBa, nedaleko, treba da prodje ulica sa po 2 saobracajne trake po trenutnom planu regulacije. Tako da je mnogo interesantno kakav ce objekat tu da dodje.Meni su jos rekli da ce biti 30m izmedju lamele C/D i objekta koji ce doci na mesto FOBa
Čudo kod Grede nije bilo tako neštoGrand Star je imao ove popuste za sve stanove iz svoje ponude za fazu 2 (konkretno lamela C je tada bila aktuelna).
Mislim da u 30m ima mesta za to. Barem neće biti Bulevar. Koliko sam shvatio Bulevar je sa strane ka IMTuTako je i meni receno. A interesantno je da na parceli FOBa, nedaleko, treba da prodje ulica sa po 2 saobracajne trake po trenutnom planu regulacije. Tako da je mnogo interesantno kakav ce objekat tu da dodje.
Ako ne gresim bilo je, ali samo za kes kupce.Čudo kod Grede nije bilo tako nešto
3700 e bez PDV,manji stanovi do 49 m2,samo keš kupciPre 3 dana nisu još bili formirali cene za E i F, tako je meni rečeno. Otprilike, gledaj ali ne pipaj...
3700 e bez PDV,manji stanovi do 40 m2,samo keš kupci