Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Svidja mi se sto su u ponudu stavili moju sliku sa foruma gde sam oznacio projekte na urbanistickom planu 😂

Doduse i ime su preimenovali sa 64Kvart na Kvart64 🤣🤣🤣

EVo cijene
Samo prije 10 dana, cena stana C78 je bila 127 000e, sada je 138 000e. Ovo je za*******.
1744483946242.png

EVo cijene
Cene koje sam naveo u postu su identicne ovima u fajlu.

@Mladenm7
Cudno mi je da su ti to poslali pre 10 dana kada su ovo cene od decembra tj od onog trenutka kada je izasla lamela D. Ako za E i F jos uvek nisu formirali cene to govori da ce ih 99% povecati tako da ni ovaj fajl nece biti validan kroz par dana.

@Mladenm7
Cudno mi je da su ti to poslali pre 10 dana kada su ovo cene od decembra tj od onog trenutka kada je izasla lamela D. Ako za E i F jos uvek nisu formirali cene to govori da ce ih 99% povecati tako da ni ovaj fajl nece biti validan kroz par dana.

Prilozi

• Kvart 64 sve (1).pdf
    4,6 MB · Pregleda: 41

@Mladenm7
Meni jedino logično zvuči da se bar dvoume... da su rešili da ih podignu, odmah bi to i uradili, zar ne? U čemu je smisao da se izlože skice stanova ali se cena ne zna??? U najmanju ruku izgleda neozbiljno, naročito za firmu koja ima takav renome... da nije možda ovo prosto ispipavanje pulsa tržišta? Ako se pokaže veliko interesovanje, onda dižemo, ako ne, ostaju iste cene... ipak mi se čini da imaju dosta neprodatih stanova iz prethodnih faza, u momentu kad kreću prodaju nove faze.

Posebno bi istakli kao specifičnost našeg projekta pored materijala vrhunskogkvaliteta koji se koristi prilikom izgradnje je da su svi fasadni zidovi, prema spoljnom prostoru, savrhunskom termoizolacijom od kamene vune debljine 15 cm sa ventilirajućom fasadnom oblogom I da objekat poseduje Energetski pasoš.

Važno je da ima pasoš, a koje klase to pitanje valjda prosečan kupac ne bi trebalo sebi da postavi?

Pre 10 dana tacno sam dobio ovaj pdf
Da, vidim da nedostaje dosta stanova iz lamele D(u prvom fajlu) pa bas i ne mogu da uporedim te cene. Ovo ostalo mi izgleda isto.
Btw stan S78 ne postoji u prvom fajlu (koji je okacio @opahoc). Da nisi permutovao broj?

Meni jedino logično zvuči da se bar dvoume... da su rešili da ih podignu, odmah bi to i uradili, zar ne? U čemu je smisao da se izlože skice stanova ali se cena ne zna??? U najmanju ruku izgleda neozbiljno, naročito za firmu koja ima takav renome... da nije možda ovo prosto ispipavanje pulsa tržišta? Ako se pokaže veliko interesovanje, onda dižemo, ako ne, ostaju iste cene... ipak mi se čini da imaju dosta neprodatih stanova iz prethodnih faza, u momentu kad kreću prodaju nove faze.
Takvo ponasanje mi zaista ne bi bilo svojstveno za Gredu. Ajde videcemo za par dana kako stoje stvari.

Da, vidim da nedostaje dosta stanova iz lamele D(u prvom fajlu) pa bas i ne mogu da uporedim te cene. Ovo ostalo mi izgleda isto.
Btw stan S78 ne postoji u prvom fajlu (koji je okacio @opahoc). Da nisi permutovao broj?

Takvo ponasanje mi zaista ne bi bilo svojstveno za Gredu. Ajde videcemo za par dana kako stoje stvari.
U linku koji je poslat, nalaze se dva fajla. Pogledaj u fajlu broj dva, cenu navedenog stana

@shomy Vidim da vladate materijom, eto, ne bilo Vam zapovedjeno, nazovite ih u ponedeljak i saznajte koliko su ozbiljni. E i F se pojavili na sajtu početkom ove nedelje ako se ne varam.

Na instagramu grede su 4og aprila najavili prodaju a 8og aprila ozvanicili prodaju trece faze

Bas sam video danas te postove

Sto se tice pomenutog stana koji prodaje Grand Star na njihovom zvanicnom sajtu stoji stara cena. A sajt im je do sada uvek bio azuran.
Screenshot 2025-04-12 214457.png

Mislim da se samo za povučeni sprat računaju 50% od cene po m2 za terase, zbog kvadratura, tako sam barem viđao i na drugim projektima i najverovatnije samo za veće kvadrature. I mi kada smo kupovali, plaćali smo punu cenu po m2 ali nam je terasa na povučenom spratu svega 8m2 dok je komšija pored koji ima 50m2 terasu plaćao 1/2.

Vrh