Da li mozete da podelite?Ni ja. Meni su poslali potpuno druge cijene.
Pre 3 dana nisu još bili formirali cene za E i F, tako je meni rečeno. Otprilike, gledaj ali ne pipaj...Ovo nije za lamele E i F.
Da, sa PDV. Ove Vaše cene su takodje samo za prve dve faze.Jel su ovo cijene sa pdv-om?
Samo prije 10 dana, cena stana C78 je bila 127 000e, sada je 138 000e. Ovo je za*******.EVo cijeneKvart 64 (1).pdf
2 files sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
Cene koje sam naveo u postu su identicne ovima u fajlu.EVo cijeneKvart 64 (1).pdf
2 files sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
Cene koje sam naveo u postu su identicne ovima u fajlu.
@Mladenm7
Cudno mi je da su ti to poslali pre 10 dana kada su ovo cene od decembra tj od onog trenutka kada je izasla lamela D. Ako za E i F jos uvek nisu formirali cene to govori da ce ih 99% povecati tako da ni ovaj fajl nece biti validan kroz par dana.
Meni jedino logično zvuči da se bar dvoume... da su rešili da ih podignu, odmah bi to i uradili, zar ne? U čemu je smisao da se izlože skice stanova ali se cena ne zna??? U najmanju ruku izgleda neozbiljno, naročito za firmu koja ima takav renome... da nije možda ovo prosto ispipavanje pulsa tržišta? Ako se pokaže veliko interesovanje, onda dižemo, ako ne, ostaju iste cene... ipak mi se čini da imaju dosta neprodatih stanova iz prethodnih faza, u momentu kad kreću prodaju nove faze.Cene koje sam naveo u postu su identicne ovima u fajlu.
@Mladenm7
Cudno mi je da su ti to poslali pre 10 dana kada su ovo cene od decembra tj od onog trenutka kada je izasla lamela D. Ako za E i F jos uvek nisu formirali cene to govori da ce ih 99% povecati tako da ni ovaj fajl nece biti validan kroz par dana.
Da, vidim da nedostaje dosta stanova iz lamele D(u prvom fajlu) pa bas i ne mogu da uporedim te cene. Ovo ostalo mi izgleda isto.Pre 10 dana tacno sam dobio ovaj pdf
Takvo ponasanje mi zaista ne bi bilo svojstveno za Gredu. Ajde videcemo za par dana kako stoje stvari.Meni jedino logično zvuči da se bar dvoume... da su rešili da ih podignu, odmah bi to i uradili, zar ne? U čemu je smisao da se izlože skice stanova ali se cena ne zna??? U najmanju ruku izgleda neozbiljno, naročito za firmu koja ima takav renome... da nije možda ovo prosto ispipavanje pulsa tržišta? Ako se pokaže veliko interesovanje, onda dižemo, ako ne, ostaju iste cene... ipak mi se čini da imaju dosta neprodatih stanova iz prethodnih faza, u momentu kad kreću prodaju nove faze.
U linku koji je poslat, nalaze se dva fajla. Pogledaj u fajlu broj dva, cenu navedenog stanaDa, vidim da nedostaje dosta stanova iz lamele D(u prvom fajlu) pa bas i ne mogu da uporedim te cene. Ovo ostalo mi izgleda isto.
Btw stan S78 ne postoji u prvom fajlu (koji je okacio @opahoc). Da nisi permutovao broj?
Takvo ponasanje mi zaista ne bi bilo svojstveno za Gredu. Ajde videcemo za par dana kako stoje stvari.
Rekao bih da je doslo do greske. Cena kvadrata je ista (3600e) ali su u prvom slucaju cenu mnozili sa 26.04kv, a u drugom slucaju sa 38.54kv.U linku koji je poslat, nalaze se dva fajla. Pogledaj u fajlu broj dva, cenu navedenog stana
Rekao bih da je doslo do greske. Cena kvadrata je ista (3600e) ali su u prvom slucaju cenu mnozili sa 26.04kv, a u drugom slucaju sa 38.54kv.
Ovo je povučeni sprat, tu obično ide upola cene, ako se ne varam (doduše ne obraćam mnogo pažnje na taj sprat ali sam video na nekim projektima pa mi ostalo u glavi)Terasa odavno uvek ide 1/1 sa cenom
Može li link? Ja ne mogu da nađem ovo.Sto se tice pomenutog stana koji prodaje Grand Star na njihovom zvanicnom sajtu stoji stara cena. A sajt im je do sada uvek bio azuran.
Pogledajte prilog 235239