Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Primetio sam na planovima da garsonjere i manji stanovi sa odvojenom sobom do nekih 35 kvadrata nemaju terasu? Da li je to tacno?

Roda se rusi!

U Soul64 su mi rekli da su ONI vlasnici placa gde je RODA i da za oko 3 godine planiraju da to ruse i prave, naravno, zgrade :(
(licno meni rekla prodavacica)

GS je na istom sajtu objavio i da je park veličine 1ha, a mi smo ovde zaključili da je bar upola manji…
Pa tehnički nisu skroz lagali jer:

1744303410054.png

Slobodne i zelene površine 12192 m2, tj 1.2 ha, ovo uključuje i zelenilo između lamela, kao i zelenilo na spoljnim obodima placa, ka ulicama. Problem je samo što slobodna površina može da bude i behaton kocka, ili nadzemni parking, što u ovom slučaju nije, već je uglavnom travnjak.

Zelene površine u direktnom kontaktu sa tlom: 7000 m2, tj 0.7 ha. Ovo je onaj deo unutar kompleksa koji će imati drveće i biti pravi parkić.

Svakako, ovaj kompleks će imati najviše zelenila od svih okolnih zgrada, jer je ovde stepen zelenila 40%, dok okolni projekti imaju zadato da moraju da imaju 15%.

Zna li se koliko je trenutno cijena za jednosoban u izgradnji kod grede? Jednom sam zvao kazu 3500 dok drugi poziv 3000 pa ne znam dje je istina.

Zna li se koliko je trenutno cijena za jednosoban u izgradnji kod grede? Jednom sam zvao kazu 3500 dok drugi poziv 3000 pa ne znam dje je istina.
Posalji im na mail upit za par stanova i dobices tacnu cenu, ovo sto su ti rekli jedino moze biti ako su ti jednom rekli bez a jednom sa PDVom i ako je razlika u kvadraturi, jer jednosoban moze biti i sa manje i sa vise kvadrata, a koliko se secam prave razliku po EUR/m2 na svakih 10m2 (do 30m2 jedna cena, od 30-40m2 druga cena, od 40-50m2 treca cena) itd.

Garsonjere su najskuplje tj 3700€ + PDV. Od 35kv(čini mi se) do 45kv su 3600€ + PDV. Od 45kv - 49kv su 3500€ + PDV. Iznad 50kv je 3400€ + PDV. Nadalje što je kvadratura veća cena je niža. GS ima cene na sajtu pa ti je tako najlakše da dođeš do tačne cifre ili kao što kaže Extroniks da kontaktiraš Gredu za konkretne stanove.

Svaki put kada prođem meni ta livnica deluje sve praznija, ali sama konstrukcija i dalje stoji. Mislim da za investitore brže rušenje znači više ljudi samim tim veći trošak. Realno gledano, prvi stanari će tek krajem godine doći pa verovatno i nemaju razloga da žure.

Pisalo se o tome koju stranicu ranije. Konkretno za FOB (livnica pre puta lamele C) rusi se sporim tempom, 3 - 4 radnika rade na raznosenju iz livnice.
Da li se zna sta je planirano da se gradi na mestu gde je FOB (livnica preko puta lamele C)? Da li ce da bude nesto ogromno sto ce da zakloni pogled?

Iskreno se nadam da će se držati plana i u budućnosti. Na onom crtežu u onom dokumentu za plan detaljne regulacije dole na uglu Djordja Stanojevića i omladinskih brigada ako se ne varam planirana je zgrada ne veća od the one zgrada iz prve faze, mada evo sad zidaju the one kulu.

Garsonjere su najskuplje tj 3700€ + PDV. Od 35kv(čini mi se) do 45kv su 3600€ + PDV. Od 45kv - 49kv su 3500€ + PDV. Iznad 50kv je 3400€ + PDV. Nadalje što je kvadratura veća cena je niža. GS ima cene na sajtu pa ti je tako najlakše da dođeš do tačne cifre ili kao što kaže Extroniks da kontaktiraš Gredu za konkretne stanove.
Nigde nisam nasao te cene. Da li je to proverana informacija? Da li je neko gledao garsonjere na spratovima, osim na prizemlju nemaju terasu?

Vrh