Predali su skoro za gradjevinsku, prosli put su ih odbili neki papiri im falili ili sta god.Ima li neko informaciju kada bi trebalo da krenu radovi druge faze projekta?
Da li se zna gde će biti pozicija zgrade iz druge faze?
Sa svih strana, kao i kod svake novogradnjegde ce biti ovo drvece?
Koliko su meni rekli druga faza ce biti ova veca lamela, dijagonalno od prve faze, a treca faza ce biti ova dva manja objekta.Da li se zna gde će biti pozicija zgrade iz druge faze?
Bice barem neki parkic u okviru kompleksa, sto je retkost u odnosu na susedne parcelegde ce biti ovo drvece?
Da li mozda znas koja je cena kvadrata za garsonjere? Svakako cu ih zvati u ponedeljak ali me bas zanimaPItao sam i cena je visa za 100e u odnosu na prethodnu fazu
Uglavnom 2.76m, sprat ispod povucenog sprata je valjda nesto nizi, svakako imas za sve stanove napisano na crtezima pa ako te interesuje pogledaj, evo ti primer:Koja je visina plafona u stanovima?
Kada su grenuli sa gradnjom?Cini mi se da bas dobro i brzo rade.Uglavnom 2.76m, sprat ispod povucenog sprata je valjda nesto nizi, svakako imas za sve stanove napisano na crtezima pa ako te interesuje pogledaj, evo ti primer:
Pogledajte prilog 211413
Sad ne secam se koliko spustaju tacno plafon u kupatilima.
Pocetkom novembra su bili dobili gradjevinsku i nakon toga su krenuli da rasciscavaju teren / parcelu.Kada su grenuli sa gradnjom?Cini mi se da bas dobro i brzo rade.
Uglavnom je visina kupatila oko 2.55-2.60m a u nekim projektima je i u kuhinjama ista visina.
Svetle visine za stanove:Koja je visina plafona u stanovima?
Svaki stan ima nacrtano po sobama, npr:Jel ovo znaci da npr 2 i 3.sprat imaju vidljiv 2.6 ili 2.76 plafon van kupatila?