razgradjevinar
Advanced
- Učlanjen(a)
- 22.08.2010.
- Pohvaljen
- 3.284
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=723127#p723127:3373mwqc je napisao(la):Igor » 01 Apr 2020 10:37 pm[/url]":3373mwqc]Nikako na netu ne mogu da nađem neki model koji mi odgovara po visini tj do 155cm a da mu je zamrzivač ispod frižidera.
u tim dimenzijama tj do 155cm visine, tesko ces da nadjes nesto funkcionalno. zapremina zamrzivaca, ako nema bar tri fijoke, je smesna. imaj na umu da cesto komresor ili sta vec tu ture, pojede zapreminu pola jedne fijoke. modeli do 155cm imaju najvise dve fijoke, tu moze da ti stane kutija sladoleda i par pakovanja zamrznutog testa. pri tome, ostatak koji sluzi kao frizider ispadne bas mali.
u svakom slucaju zelim ti srecu, ja sam se prosle godine bas napatio dok nisam nasao nesto sto mi odgovara a da pri tome ne kosta skoro ko moj auto. na kraju sam se odluco za neki beko model koji se za sada pokazao odlicno
edit: jos nesto da dodam.. prethodni frizidrer je imao dva motora i kompresora. nakon sto sam ga zamenio racun za struju je na mesecnom nivou bio oko 500-700 RSD manji iako ovaj novi nije u nekom ne znam kom A++++ razredu. mozda cak samo A+, ne mogu sad da se setim