гнд
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.07.2016.
- Pohvaljen
- 460
Није фер борба, треба видети сакуру против куле, шта ће пре отићи у завршене пројекте.Šta će pre da završe? Kvartete ili Kulu
Није фер борба, треба видети сакуру против куле, шта ће пре отићи у завршене пројекте.Šta će pre da završe? Kvartete ili Kulu
Dobijen info ili pretpostavka? Moram da zovem ovog agentaNece kula pre juna 2024.
Jesi dobio agenta? Bilo bi lepo da podelis saznanje sa nama.Dobijen info ili pretpostavka? Moram da zovem ovog agenta
Hvala sto si podelio info ali ja zaista sumnjam. Mozda usele hotel a stanove malo kasnije.Kazu ovi iz BG H20 i agent da je planirano da se krene useljenje u stanove negde oko NG. I to od nizih spratova ka visim, u to neko vreme bi trebao i da se otvori hotel.
Slazem se da onako spolja ne izgleda ali da vidimo.
Druže, to je "cug", ostaje takoda ona horizontalna rupa na staklima na vrhu me izludjuje Dok ne vidim to reseno nisam neki optimista.
To ti je izgleda već rešenoda ona horizontalna rupa na staklima na vrhu me izludjuje Dok ne vidim to reseno nisam neki optimista.
зато ће сад за три и по године да изграде читав нови сајам и пратећу инфраструктуру за 3 000 000 посетилаца
8200 eura/m2 dobra cenaProdata 2 stana u junu - Kula Beograd
Pogledajte prilog 165982