ahahaha![]()
CLS saznaje: Grad odustalo od kružnog toka na Trgu republike
Rukovodstvo Grada Beograda je odustalo od kružnog toka na Trgu republike, saznaje Centar za lokalnu samoupravu.www.danas.rs
Mada mislim da će bu**** prvo ukinuti trolejbuse.
Taj može da ukine samo sebe.![]()
CLS saznaje: Grad odustalo od kružnog toka na Trgu republike
Rukovodstvo Grada Beograda je odustalo od kružnog toka na Trgu republike, saznaje Centar za lokalnu samoupravu.www.danas.rs
Mada mislim da će bu**** prvo ukinuti trolejbuse.
Zabrinjavajuće je što na ovako nešto uopšte mora da se apeluje."Centar za lokalnu samoupravu apeluje da se gradonačelnik ubuduće konsultuje sa strukom i nadležnim gradskim ustanovama, pre nego što izađe sa ishitrenim i neutemeljenim najavama."
Ukratko, ideja gungule gde na skoro svakoj manje ili umereno prometnoj raskrsnici umesto semafora se stavlja kružni tok. Pre tog kružnog toka nije bilo semafora. Pola godine je tu KT, ima smisla kao vid rasterećenja saobraćaja. Ali trebali su je još malo proširiti pre konačnog završetka i ne bi bilo mučenja za zglobnu 23-ojku.Imam jedno pitanje. Iz kog razloga su napravili kružni tok kod SC Košutnjak?
Ukratko, ideja gungule gde na skoro svakoj manje ili umereno prometnoj raskrsnici umesto semafora se stavlja kružni tok. Pre tog kružnog toka nije bilo semafora. Pola godine je tu KT, ima smisla kao vid rasterećenja saobraćaja. Ali trebali su je još malo proširiti pre konačnog završetka i ne bi bilo mučenja za zglobnu 23-ojku.Kako je prošlo vreme, naučili su manje više vozači zglobnih autobusa da manevrišu po nezgodnom delu.
"Лајк дајем за филмски прилог, хвала. Али, сама идеја да се ту прави кружни ток је више него наопака.... А о оном злу и леглу заразе испред здања Народне скупштине да и не говорим сада и овде.