Šta je novo?

Kružni tokovi

Već su sklonili tu instalaciju pešačkog.

Pretpostavljam da su ga i odneli ljudi iz NDMBGD, nakon odavanja počasti.

Jedino rešenje za ovo je lepo: kanta putarske farbe i četke u ruke.

Pa kad obrišu, mi ponovo četku u ruke, pa kome pre dosadi.

Опет скинути су пешачки семафори, без њих је све узалуд.

Чек, чек, ово је био само перформанс?? Нису узели фарбу и исцртали прелаз?!

Таман помислих да похвалим ове мученике кад оно сликали се за личну промоцију без икаквог правог ефекта.

Чек, чек, ово је био само перформанс?? Нису узели фарбу и исцртали прелаз?!

Таман помислих да похвалим ове мученике кад оно сликали се за личну промоцију без икаквог правог ефекта.
I ja sam pomislio da je stvarno vraćen i razočarao se kad sam ukapirao da je bio performans.

one more lane bro sapic.jpg

Da li ono pravilo ako nema pesackog na 100m znaci da mozemo da predjemo ulicu i u centru grada?

Ima drugi pešački malo niže na raskrsnici sa Balkanskom i u nastavku prelaz preko Balkanske kod zaboravljenog "olimpijskog sata, novog simbola Beograda", a kako postoji i podzemni prolaz, to pravilo ovde ne važi....

Mada, Gandula, kad se već petlja u nešto što mu nije posao, da je bar malo bistriji, smislio bi pešački i semafor poput onoga kod Doma omladine i spojio sad već ukinuti pešački i semafor između "Moskve" i "Balkana" sa tim drugim, kod taksi stanice na čošku Prizrenske i Balkanske, u jedan veliki, i svi bi bili na dobitku...

Malopre sam prošao kolima ovuda. Pali se zeleno za automobile i nailazimo na bivši pešački prelaz koji je pun ljudi. Ljudi sada prelaze non-stop jer semafora za pešake nema i onda računaju da im je uvek dozvoljeno.

Šapiću al si ga opravio, svaka ti čast!

Malopre sam prošao kolima ovuda. Pali se zeleno za automobile i nailazimo na bivši pešački prelaz koji je pun ljudi. Ljudi sada prelaze non-stop jer semafora za pešake nema i onda računaju da im je uvek dozvoljeno.

Šapiću al si ga opravio, svaka ti čast!
Da li su to zaista njegove odluke ili ima neka ekipa profesora sa Saobracajnog koja je to smislila?

Možda ovo treba nazvati pravim imenom, i otvoriti novu temu na forumu? Čovek ipak ubudžuje kružni tok na Terazije... :(
"Šapićeva rekonstrukcija Terazija bez projekta"

Kada bi Prizrenska postala dvosmerna, opet bi morao semafor na izlazu iz tunela, i neposredno pred ulaz. Ne znam koliko bi to bilo pametno. Onda da vratimo i skretanje levo iz Narodnog fronta u Brankovu.

Kada bi Prizrenska postala dvosmerna, opet bi morao semafor na izlazu iz tunela, i neposredno pred ulaz. Ne znam koliko bi to bilo pametno. Onda da vratimo i skretanje levo iz Narodnog fronta u Brankovu.
Istina, slažem se da je to problematično. Ne znam da li Terazijski tunel može da primi ove dve linije pošto smatram da je potrebna veza Zelenog venca i Studenskog trga.

Ma neeeee... vratiće sve na stanje pre otvaranja tunela, i dvosmernu Prizrensku, i levo skretanje u Brankovu, ali će sve to da "reše" bez semafora.
Kako?
Pa "jednostavno" - sa kružnim tokom ispred tunela, kako drugačije :rolleyes:

Vrh