Šta je novo?

Kružni tokovi

Opet slušate Vlogzilu šta priča..kakav KT..niša se radi kao na Zelenom vencu. KT će biti ka skupštini grada ali tek od Februara.
Od danas je zatvorena cela traka najbliža Skupštini, ne može se ni iz Takovske ka Trgu Nikole Pašića.

Da nije Gangulpaši sinulo da proširi ulicu nauštrb trotoara ispred skupštine?

1736368798950.png

Neko stručniji će bolje to sročiti, ali svi ovi radovi se rade bez građevinske table jer se radovi vode kao sanacija / održavanje.

Ali ako se menjaju regulacione linije, a menjaju se čim se dodaju nove trake, sužava trotoar, uništava zelena površina, to ne može biti sanacija / održavanje.

Ja sam podneo milion već prijava i nisam dobio odgovore - šta radi "opozicija" u gradskoj skupštini?! Zar nije to njihov posao da provere i pokušaju da stanu na put ovim radovima bez ikakvih dozvola i analiza?!

Neko stručniji će bolje to sročiti, ali svi ovi radovi se rade bez građevinske table jer se radovi vode kao sanacija / održavanje.

Ali ako se menjaju regulacione linije, a menjaju se čim se dodaju nove trake, sužava trotoar, uništava zelena površina, to ne može biti sanacija / održavanje.

Ja sam podneo milion već prijava i nisam dobio odgovore - šta radi "opozicija" u gradskoj skupštini?! Zar nije to njihov posao da provere i pokušaju da stanu na put ovim radovima bez ikakvih dozvola i analiza?!
"Опозиција" ради исто оно што је радила и у привременом органу града Београда-НИШТА.

To će verovatno biti traka za podzemnu garažu. Ne vidim drugi ralzlog.

Зар не праве аутобуску нишу ту?
Иначе, са овим кружним током сигурно нема ништа од повратка трамваја од Таша до Теразија.

Кружни ток код општине Нови Београд... мало острво од снијега... илустрација колико возачи и у коју сврху користе спољну траку на "црној тачки" крижног тока.. исклјучењу ка Париске комуне.. можда неком од струке буде од користи..

Prilozi

• kruzni_tok.jpg
    kruzni_tok.jpg
    187,4 KB · Pregleda: 41
Зар не праве аутобуску нишу ту?
Иначе, са овим кружним током сигурно нема ништа од повратка трамваја од Таша до Теразија.
Ti si baš optimista kada se nadaš proširenju tramvajske mreže. Da budemo srećni ako nam ostane par kilometara kao turistička atrakcija.

Vrh