Гага
Professional
Има и те како.
Zašto ovaj kružni tok nema sat na sredini?Ништа ново код општине Нови Београд и на познатом месту, скинуо са "камере 24 седам", данас у 15:22.
Pogledajte prilog 223618
Unapređujemo saobraćaj koliko god nam to uslovi dozvoljavaju.
Karađorđeva ulica je sada prava magistrala.
Nadamo se da ćemo moći da proširimo i deo Bulevara vojvode Mišića i Drajzerovu ulicu, ako nam službe zaštite dozvole proširenje kod Miloševog konaka.
Radiće se i kružni tok u Bulevaru vojvode Mišića na pravcu od Sajma ka Savskoj, odnosno Gazeli.
Pokušaćemo do kraja mandata i neću odustati od toga da sav tramvajski saobraćaj obnovimo.
Ono što ćemo na ovoj skupštini dati mogućnost gradu da pređe s trolejbuskog na električna vozila.
Ja mislim da trolejbuska infrastruktura i mreža je nešto što koči razvoj grada, da nam ne omogućava da menjamo linije u skladu sa razvojem grada, da je to i estetsko pitanje s obzirom na mrežu koja zatvara nebo.
Pametan čovek.Juce ujutru ide ispred mene zglobna 23 i taman kad sam pomislio kako cu iz prve ruke dok sam tik iza busa da vidim kako prolazi kroz kruzni tok na Kosutnjaku iz pravca Vidkovca, vozac duplog BMC je snimio da nema nikoga iz Blagoja Parovica i presekao levom stranom KT
Toliko o kruznom toku
Neće. Mi ćemo dobiti verziju sa po još jednim kružnim tokom između.
Ovako će uskoro kod nas
Нису то припремни радови за кружни ток. Он би требало у фебруару да почне да се г/ради.Izgleda da su nastavili sa pripremnim radovima na novom KT kod Trga Nikole Pašića, raskopali su jedan deo parkinga kod buduće garaže i sklonili su stajalište gradskog prevoza:
Pogledajte prilog 225191
Potrebno se bacaju u odgovarajuce dzepoveTu bus bukvalno nikada nije pravio problem jer nije previše opterećeno stajalište pa se ne zadržava dugo, a i pritom imaš semafor ispred, nepotrebno se bacaju pare.