Bulbulderac17
Advanced
Al kako su pljunuli ovaj beton
Ja ne znam više gde ovo da stavim, po ovoj tabli izgleda da su ludaci zamislili da se u garažu kod Pionirskog parka ulazi gore sa platoa skupštine grada??
Koliko ja vidim u unutrašnjosti garaže postoji i taj neki ulaz gore sa platoa, koji je stalno zatvoren. Samo mi zvuči neverovatno da će sad svi preko platoa do garaže.
Mada oni su apsolutni ludaci, sve je moguće.
I ova tabla im je hit, predimenzionisana, kao za autoputeve.
Pogledajte prilog 222103
Pa kad pogledaš sat, tačno si pravi spomenik.Buzdovančina neopevana.
"– Биће урађена квалитетнија подлога, као и одвод воде, што до сада није био случај. Како ми је објашњено, тренутно се испод свега налази асфалт, а требало би да уместо асфалта буде бетон који пропушта и одводи воду. То није добро урађено, али због чега, у то немам намеру да улазим. Коцку ћемо наравно сву сачувати, а она која не буде била на Тргу, биће употребљена на другом месту јер је квалитетна, тако да нас радови неће пуно коштати – рекао је Шапић."Izgleda da ce i kocke sa trga placene milione evra otici na deponiju. Za te pare su mogli da otkupe celu Zicku ulicu.
Oće, sačuvaće je kao onu iz Karađorđeve koju su pneumatskim čekićima lomili i uklanjali..."– Биће урађена квалитетнија подлога, као и одвод воде, што до сада није био случај. Како ми је објашњено, тренутно се испод свега налази асфалт, а требало би да уместо асфалта буде бетон који пропушта и одводи воду. То није добро урађено, али због чега, у то немам намеру да улазим. Коцку ћемо наравно сву сачувати, а она која не буде била на Тргу, биће употребљена на другом месту јер је квалитетна, тако да нас радови неће пуно коштати – рекао је Шапић."
Sapic je DEBILCINA i to je to!Pogledajte prilog 223427
Gangul tokče
Meni je nepojmljivo da pri projektovanju ne urdae krivu tragova merodavnog vozila i onda pozicioniraju kružni tok. Ako im nije zglobni autobus bio merodavan kao vozilo onda treba da stoji znak negde da mu je zabranjen saobraćaj pre negp dodje u ovu situaciju! Ne znam ko im radi u tom projketnom birou ali na osnovu proizvoda njihovog rada deluje da su teški amateri....Pogledajte prilog 223427
Gangul tokče