vratio sam se iz grcke.sinoc i da vam prenesem moje utiske
otisao nocu ,kod pojata dam isao lijevom trakom koju niko osim mene nije koristio iz neznam kojeg razloga
na granici kad sam doso haos u najavi ,medjutim za sat sam prosao,po meni prebrzo koliko je vozila bilo
isto i na drugoj granici
pri povratku na granici po pola sata
,na grckoj sam bio u oko 16h,a na nmk srb oko 19h
auto put prohodan normalno sa povecanim brojem vozila
rekao bih da imamo tri grupe korisnika
prva vozi oko 120,druga od 130do 140 i treca preko 150
s obzirom da pripadam ovoj srednjoj grupi,problem je samo kada se podesi da kad vi pristizete ovu sporiju grupu.a u istom vremenu ova brza grupa pristize
i jedan dogadjaj sa odvajanja na petlji bubanj potok ,idem lijevo jer nastavljam obilaznicom vozim 140,ispred mene grupa vozi 140
ovi desno usporavaju iz njima znanih razloga i odvajaju se za bg, lik iz nas juri iza i blica ko lud ,podvlacim autoput je pun, e sada ja ne kontam sta je njegova namjera
ja se pomaknem u desno on prodje i ne moze dalje ,ja sew vratim opet lijevo i tip vozi do samog kraja odvajanja i sijece desno i ode za beograd
i onda mi ovdje kazu kao petlja nije dobro isprojektovana, znaci saobracaj se iz jednog siri u dva pravaca
petlja je odlicna i moze da primi jod i vise normalnih vozaca ,a dosta je jedan ovakav i ona je mala trebala bi biti tipa surcinske piste