vukispasic
Beginner
- Učlanjen(a)
- 27.05.2019.
- Pohvaljen
- 551
Салетове слике од недеље, насип на галерији добио коначан облик
Коридори Србије се потписали
а са предње стране галерије и Интеграл
Још се ради, завршно лицкање, речно корито уканалњено
Код косина 7 су геотекстил изна леве цеви тунела заменили, сад поново личи на нешто
И кућице изгледају готове (види се и телекомуникациони предајник)
Јутрос сам тренирао по путељцима око Плоче и примећујем да је МТС 3Г сигнал добар (тачније HSDPA мрежа), такође сам приметио телекомуникациони предајник близу галерије
Ево слика од јутрос, није ме мрзело да се мувам кроз шуму да бих уснимио из другог угла. Улаз у галерију:
Овде се при дну види телекомуникациони предајник
Није баш нека слика канала за одвод потока изнад улаза у тунел
За завршницу да овом лепом сликом обележим моје вишегодишње извештавање изградње овог аутопута - слика тунела Банцарево испод Суве планине, да се људи диве природној лепоти овог недовољно развијеног краја
Коридори Србије се потписали
а са предње стране галерије и Интеграл
Још се ради, завршно лицкање, речно корито уканалњено
Код косина 7 су геотекстил изна леве цеви тунела заменили, сад поново личи на нешто
И кућице изгледају готове (види се и телекомуникациони предајник)
Јутрос сам тренирао по путељцима око Плоче и примећујем да је МТС 3Г сигнал добар (тачније HSDPA мрежа), такође сам приметио телекомуникациони предајник близу галерије
Ево слика од јутрос, није ме мрзело да се мувам кроз шуму да бих уснимио из другог угла. Улаз у галерију:
Овде се при дну види телекомуникациони предајник
Није баш нека слика канала за одвод потока изнад улаза у тунел
За завршницу да овом лепом сликом обележим моје вишегодишње извештавање изградње овог аутопута - слика тунела Банцарево испод Суве планине, да се људи диве природној лепоти овог недовољно развијеног краја