[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=671337#p671337:1gjsl8uo je napisao(la):
Earthmoving » Sub Okt 19, 2019 12:28 pm[/url]":1gjsl8uo]Ljudi sta je s vama? Vama spikerka na tv-u procita "Srbija od tranzita ove godine zaradila 200 mil evra" I vi stvarno verujete? A ne verujete svojim dzepovima gde imate 0 dinara od toga. Pa I vi ste Srbija, kako onda vi niste nista zaradili? 200.000.000 mil : 7.000.000, znaci jel vam neko platio tih 30 evra godisnje? Jesu vam pojeftinile putarine? Jel vam jeftinije gorivo? Jel ste izgradili neki km novog autoputa od toga? Jesu se srpske pumpe I moteli otvorili pored autoputa... Ili upravo suprotno, slusate Drobnjaka kako ubedjuje Vucka a ovaj se kao lomi da vam malo malo poskupi putarinu. Za svaki km autoputa uzmu kredit, strani naravno. Imate strane OMV, MOL, Luk, Nis... pumpe, a novi moteli koje vidim su Turkish... Za guzve sam vec rekao. Super, dobicete za vase pare I 56 kamera na K10 da vas ko zna gleda I prati.
Naravno ja sam za autoputeve ali da tranzit sto vise nama placa izgradju novih km I odrzavanje starih. U suprotnom nek mi ne pravi guzvu, ni kod babe nema dzabe. Skupo ti? Evropa nije htela izgradi mrezu srpskih autoputeva kao nesto svoje? Nema problema, mi placamo, a ti lepo zaobidji ako ti skupo, pa na Terazije preko Male Azije.