Integral je vrlo zanimljiva prica. Povezuju ih sa Dodikom. Mozda I najjaca "domaca" gradjevinska kuća. Neko ce reci bosanska, ali me u razgovoru njihov novi sef mehanizacije za Srbiju pre par meseci ispravlja da nije Bosna, vec Republika Srpska. Iako sam utiska da su nacionalno tolerantni, dovodili su I firme I ljude iz Federacije da u Srbiji rade poslove na njihovim deonicama (a mogli su angazovati iste I iz Srbije), recimo ankerisanje u Grdelici. E sad, malo je cudno da oni dobijaju poslove na K10 koji finansiraju Zapadnjaci (a interesantno ne I na K11 gde finansiraju Kinezi), a Dodik kao u sukobu sa Zapadom, to se ovako tesko moze objasniti. Medjutim, zanimljivo je objasnjenje Velje Abramovica u emisiji kod Vaska Eftova pre neku sedmicu, gde on objasnjava da je svetska vlada, tj najdublja drzava (za razliku od americke "duboke drzave" milijardera) odlucila da se Jugoslavija kao "tamnica naroda" morala raspasti, te da je isto tako planiran I raspad Bosne na Republiku Srpsku, te da Dodiku niko nista ne moze jer time radi za Svetsku vladu I njen plan. A sem ovih poslova na K10 (Grdelica, Sarlah, galerije, rekonstrukcija kod Šida...), rade I po Republicui Srpskoj naravno, ali I Hrvatskoj (pruga, Peljesacki most...). Vrlo vrlo interesantno. Intervju gde je to spomenuto je ispod, ne znam tacno na kom minutu...
https://youtu.be/KXSp3UjwCMM
Inace, Velja je vrlo vrlo informisan covek, ja sam ga prvi put cuo kad je tokom americkih izbora 2016-e prvi rekao da je americka vojska dovela Trampa na vlast, a rodjena sestra Marina Abramovic je bila glavni umetnik Klintonove ekipe (koja je izgubila izbore), ima prethe patrijarhe Srpske I novoformirane crnogorske pravoslavne crke itd. Tako da to su duboke insajderske informacije. Inace, Vucko je preko te linije platio Klintonovima dal 1 ili kolko miliona dolara za Hilarinu kampanju 2016-e gde ga je ispšio kladjenjem na pogresnog konja
Ili tako nekako, ne mogu se tacno setim sta mi Velja napisa u komentarima ispod jedne Youtube emisije...