Danas je došlo do novog obrta u mojem dugogodišnjem partizanskom ratovanju, toj igri mačke i miša između vozača i Parking servisa.
Na šoferki sam zatekao čestitku od komunalne policije, a čestitka kaže da mi je vozilo uvaćeno u kršenju gradske odluke o komunalnom redu (valjda parkiranje na nesaobraćajnoj površini?), te da će prekršajni nalog poštom biti dostavljen imaocu vozila.
Tako sam došao do novog saznanja da komunalna policija ima slobodan pristup službenim evidencijama saobraćajne policije o vozilima (o čemu pojma nisam imao). Onda sam krenuo da tražim o čemu se radi i našao sam ovaj tekst:
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... -na-adresu
Ispostavlja se da je u pitanju nova aplikacija iz kuhinje Parking Servisa, koja proširuje bazu korisnika sistema za slikanje i evidentiranje saobraćajnih prekršaja, tako da komunalni policajci mogu da pišu elektronske kazne potpuno isto kao što rade i saobraćajni policajci. Kaže se u tekstu, sistem je razvijen u nameri da se smanji upotreba pauka u suzbijanju prekršaja (čitaj: koristi se u slučajevima kada ga tako zabodem, da pauk može samo da gleda i plače...)
Znači, sad komunalni policajac slika parkirano vozilo, preko tableta šalje fotke u sistem Parking servisa i onda program izbacuje prekršajni nalog... Ček, ček, kako, molim? Znači komunalac ukucava tablice vozila, pa onda softver Parking Servisa valjda vadi podatke iz evidencije saobraćajne policije kako bi prekšajni nalog mogao da ode gde treba??
Ovde mi je više od nekoliko stvari potpuno nelogično:
1) Kako je bre to regulisano da se komunalna policija tek tako služi evidencijama saobraćajne policije na izvolte? Ako su izmenama zakona i dobili određena ovlaštenja u oblasti saobraćajnih prekršaja, koji akt im daje za pravo da slobodno rovare po podacima saobraćajne policije?
2) Ako je i to po zakonu, opet mi je nejasno kako procedura izdavanja prekršajnog naloga može da se toliko razlikuje od slučaja kada ti pauk kidnapuje auto? Kada dođeš na Sajmište, prvo Parking Servisu platiš otkup svoje otete imovine, a onda policajcu ili komunalnom inspektoru (u zavisnosti od prirode prekršaja) moraš da pružiš odgovarajuća dokumenta, uključujući saobraćajnu, da ti se prema tim dokumentima sastavi i uruči prekršajni nalog. I kako sad u ovoj tablet varijanti prekršajni nalozi izlaze sami od sebe, bez da te legitimišu kao na placu Parking Servisa?
3) Ako prave analogiju sa saobraćajnim kamerama koje isto tako "same proizvode" prekršajne naloge, po osnovu zakonskih odredbi o "kontroli saobraćaja putem video nadzora", odakle im osnov da to primene na parkiranje na nesaobraćajnoj površini, u vezi sa gradskim odlukama o komunalnom redu? Da nismo kojim slučajem dobili i zakonske odredbe o "kontroli komunalnog reda putem video nadzora", a da mi je promaklo?
Čini mi se da im džaba sve i da bez klasičnog kidnapovanja auta neće moći da ovim IT-smuti-pa-prospi varijantama nešto uteraju, ali možda sam ih potcenio, sačekajmo taj instant prekršajni nalog pa da vidimo jesam li ih potcenio.
Ima li neko već iskustva u ovoj novoj disciplini?