www.italpassion.fr
Патрола комуналне милиције извршила је контролу и том приликом затекла пријављено возило без регистарских ознака и налепнице, што је и констатовано службеном документацијом. Предмет се прослеђује надлежном органу на даљи рад. Друга нерегистрована возила нису затечена.
Rade samo po prijavi ako dobiju naređenje, za sve ostalo su slepi. Desilo mi se da mene i još 2-3 dece zamalo pregazi bu******** i to na pešačkom, proleteo pun gas preko ležećeg i pešačkog u 7.30 ujutru. Školski policajac koji je sve to video mi je samo rekao da to nije njegov posao, da on nije saobraćajac, i da treba da pozovem 192. Na mostu na Adi ide onaj policijski Fića, pored nas u levoj traci 90-100 na sat proleće šleper sa otvorenom prikolicom, mislim se sad će ovaj da ga kazni, kad ono mućak. Posle vidim neki klinac pandur, drka telefon na semaforu i kopa nos. Zato smo tu gde jesmo.Nikada nisam prijavljivao vozila koja je istekla registracija, imajuću barem malo razumevanja, mada i nemam, jer mogu da preparkiraju svoj neregistrovani krš na neko udaljenije mesto, a ne na najbolja mesta.
Ipak, pošto su vozila bez tablica i stoje tu već više od godinu dana, prijavio sam belog opel kadeta i naglasio tačnu lokaciju.
Patrola je sutradan izašla na teren i dobio sam ovaj odgovor.
Namerno nisam dao opis još jednog automobila bez tablica koji se nalazi par mesta niže.
Pogledajte prilog 255909
Pogledajte prilog 255908
Zelena strelica pokazuje na vozilo koje su konstatovali, a ovaj drugi nisu videli.