vukovi. 👁👁Beli...
Proverio ja nju ima li legitimacijuMozda si joj se na oko svideo pa je samo htela da ti "proveri" adresu stanovanja.
Mozda??
То је Шапић нешто смислио, причао о томе пре неку недељу ништа га нисам разумео.Каква је ово глупост, бели?
Део чланка из Новости:Ma da u imenu je bio problem.
Zar nisu pre par meseci nabavljali nove uniforme? Keruša svojevremeno promovisala?
A mene neki forumaši ubeđuju kako nema više toga...Da li postoji način da ti oko sokolovo utvrdi identitet auta kad pokrijes delove tablice. Znači u svakoj ulici nekoprekrio tablice... Mislim šta svi ostali su veverice? Pošto to svi rade već godinama kapiram da funkcioniše.
Da li postoji način da ti oko sokolovo utvrdi identitet auta kad pokrijes delove tablice. Znači u svakoj ulici nekoprekrio tablice... Mislim šta svi ostali su veverice? Pošto to svi rade već godinama kapiram da funkcioniše.
Постоји:Da li postoji način da ti oko sokolovo utvrdi identitet auta kad pokrijes delove tablice. Znači u svakoj ulici nekoprekrio tablice... Mislim šta svi ostali su veverice? Pošto to svi rade već godinama kapiram da funkcioniše.