nekianonimnilik
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.08.2017.
- Pohvaljen
- 1.536
hitno da se ne oladi pljeska
Dr.Back":1xekk0ex je napisao(la):Jutros sam prosao pored Cvetkove pijace, situacija je opet ista, moze se reci jos gora, jer su sada Romi zauzeli trotoar i bukvalno ne moze da se prodje od polovne robe koju prodaju. Postavljena je ograde visine dva metra u delu gde je nekad bila trava ali su oni sad maksimalno iskoristili prostor na trotoaru.
IMA LI VISE RESENJA ZA OVAJ PROBLEM !!!?
Poštovani,
sinoć sam prilikom trčanja zatekao sigurno stotinjak vozila parkiranih na šetalištu uz Savu iza Sajma. U pitanju je potez od Stenke do Novog železničkog mosta.
Poziv sam vam uputio oko 20:00 (sigurno imate snimak).
Zanima me da li je patrola zatekla ta vozila i da li je napisala kazne?
Znam da možete da preduzmete akciju samo kada zateknete počinioce u prekršaju, ali ovo je konstantan problem svakog dana, naročito vikendom u noćnim časovima, pa vas molim da sa Gradom preduzmete nešto da se ova bruka i sramota spreči.
Предмет: Обавештење
Поштовани,
Поводом Ваше пријаве упућене електронском поштом Секретаријату за послове комуналне полиције дана 07.10.2018. године, у предмету под горе наведеним бројем, везано за непрописно паркирана возила на шеталишту уз Саву иза сајма, потез од ресторана «Стенка» до новог железничког моста, ГО Савски венац, oбавештавамо Вас да је патрола дана 18.10.2018. године у 11.05 часова извршила контролу комуналног реда али у моменту контроле није затекла наводе из пријаве, непрописно паркирана возила што је и констатовала службеном белешком.
Имајући у виду да Секретаријат за послове комуналне полиције може предузимати мере сходно својим овлашћењима само ако у моменту контроле затекне нарушавање комуналног реда, Секретаријат ће и у наредном периоду вршити контролу комуналног реда на овој локацији и поводом затечених пријава и лица која нарушавају комунални ред, предузимати мере из оквира своје надлежности.
Такође, пријаву нарушавања прописаног комуналног реда, ради правовременог и ефикасног поступања, можете упутити сваког дана бесплатним позивом са фиксних мрежа на број телефона 0800/110-011 и за позиве са мобилних мрежа на број 011/30-90-007, у времену од 00-24 часа.
В.Д. заменика начелника Градске
управе града Београда –
секретар Секретаријата за послове
комуналне полиције
Иван Дивац
Poštovani,
ja zaista nemam reči kojima bih opisao šta trenutno osećam prema vašoj službi.
Ja sam vas pitao šta ste preduzeli povodom moje prijave upućene telefonom u trenutku kada su vozila bila tamo parkirana. Komunalni policajac je na centrali primio poziv i ja vas pitam da li je patrola izašla to veče (vikend) na teren i ako nije, zašto nije.
Vi meni odgovarate da ste u radnim danom pre podne izašli na teren i niste našli nijedno vozilo.
Žao mi je, ali ja moram reći da se vi zafrkavate sa mnom.
Doviđenja
Naime, već duže vreme osećam da se bliži ovaj momenat ali od pre neki dan sam siguran: konačno smo došli do tog momenta u mojoj vladavini kada mogu da izjavim bilo šta – ali bukvalno bilo šta – i da to nema nikakve posledice po mene i moju diktaturu. Možda ste primetili da sam rekao “diktaturu” u prethodnoj rečenici, ali to je samo zato što apsolutno nema potrebe da pazim šta pričam. Nekada sam morao da biram reči kako se vi, moji podanici ne biste uzbudili i pobunili, ali ta vremena su, koliko vidim, prošla.
Može im se svima njima. Ovo bukvalno rade da ubiju volju ljudima koji se trude da im dobronamernim savetima pomognu da nam grad izgleda bolje i lepše.
KOMUNALNA policija kaznila je juče kompaniju "MBA - Ratko Mitrović niskogradnja" jer su radnici ovog preduzeća nelegalno istovarali građevinski materijal na Novom Beogradu. Otpad je istovaran u Bulevaru heroja sa Košara.
Utvrđeno je da ova kompanija nema dozvolu za istovar. Protiv ljudi koji su zatečeni u istovaru podnete su prekršajne i krivične prijave