Da se razumemo, ova boja je estetski sasvim ok. Mislim dakle na ovu teget, ne na neke varijacije i ofrlje nijanse. Dakle sama boja jeste lepa.
Problem je:
1) što na listi prioriteta za JGP ima jedno 89 prečih i bitnijih stvari
2) što uličar i njegovi forsiraju priču da stara, crveno-bela kolor šema ne može lepo da izgleda (
što je glupost)
3) što uličar i njegovi forsiraju priču da je prethodna kolor šema bila "komunjarska" iako je zapravo vukla korene još iz ljubljene Kraljevine
Tako da nije problem sama boja, problem je priča koja se gura oko nje, i to ko je gura, i na koji način. I zašto. Ja bih manji problem imao sa Uličarem da je izašao i rekao "e, znate, ja i neka moja stručna komisija sa Akademije mladih luzera smo utvrdili da je ova teget lepša od one crvene i jbg, eto, mi hoćemo tako" nego ovo što izvode, sve ove laži, nametanja i cirkusi. Mislim imao bih problem i tada, ali bi ispali malo manje glupi. Ispali bi samo bezobrazni. A ovako ispadaju em ljigavi i bezobrazni, em glupi. Jer govore teške gluposti i nebuloze. I bave se glupostima umesto da rešavaju najveće i najhitnije probleme.
Zato i treba nastaviti sa prozivkama i sprdnjama. Neće ih to samo od sebe smeniti, ali kada vidim Uličara onako uzrujanog i nadrndanog, bude mi drago, jer znam da mu nismo ostali dužni.