Šta je novo?

Kolor šeme vozila GSP-a

Ова плава боја једноставно не стоји као ни код Београдске арене,штаркова црвена је била лепша. За 5 година, сви бусеви у бело 😍

Ова плава боја једноставно не стоји као ни код Београдске арене,штаркова црвена је била лепша. За 5 година, сви бусеви у бело 😍
Вратиће се у жуту кад пристигну сви нови аутобуси.

Sta ce Gangulpasa Bezanijiski, navikao covek iz onog komunistickog vremena kad su za njega navijali sa "Plavi, Plavi...."

kao sto vec rekoh, Gangulini "brain farts" ce vratiti "zute" na vlast

Mene zanima nešto, jel će on sad kad autobus uđe u 3. godinu, farbati autobuse u drugu boju?

A eto ideje i za našeg inovatora Željka Mitrovića, da se napravi kameleon autobus, pa da se na pritisak dugmeta šaltaju boje iz celog spektra RGB boja.

Pa ponedeljkom da idemo komunistički, utorkom Nemanjićki plavo, sredom možemo belo, za zadušnice žuto, jer žuta banda je sahranjena sa vlasti...

Inače jeste da nema mozda mnogo veze sa temom sutra je dan otvorenih vrata u klinici Dr Laza Lazarevic pa mozda bi neke javne licnosti mogle ostati duze. Ovo je bila vest u stilu pokojnog Laneta Gutovica kada kaze ne znam sto ovo napisah ali mozda vam zatreba.

Ne, nego valjda neće u plavo da farba starije od dve godine. Što znači da će GSP malo toga da farba, jer su najnoviji zglobni BMC tri godine stari.

Мислио сам већи пацијент од sicve011 неће водити Београд, очигледно сам се преварио.
Ja kad sam pričao da ćemo Vesaru praviti od blata, skočiše svi sa pričom da takvu štetočinu svet nije video, ne mož' gori, kad ono...

Kod nas očigledno sve ide nizbrdo, pa samim tim i političari, iz ciklusa u ciklus, sve veći odron od ličnosti dolazi u fotelje.

Već me je strah kakav će balvan naslediti ovoga pacijenta.

Srebrna ili siva metalik je veoma zahvalna boja. Laka prljavština se teže uočava.

auto-ag-rothenburg-solaris-urbino-132248.jpg
Кад су већ хтели да мењају црвену, боље да су узели сребрну или металик сиву.

Inače jeste da nema mozda mnogo veze sa temom sutra je dan otvorenih vrata u klinici Dr Laza Lazarevic pa mozda bi neke javne licnosti mogle ostati duze. Ovo je bila vest u stilu pokojnog Laneta Gutovica kada kaze ne znam sto ovo napisah ali mozda vam zatreba.
Ja danas poslao mejl mnogim ministarstvima, evo jednog dela

Takođe, svaka njegova izjava pokazuje neke lične frustracije, a i priličnu količinu neznanja, tako da zaista mislim da bi neko iz Ministarstva zdravlja trebalo da obavi stručnu procenu njegovog psihičkog stanja jer svojim delovanjem bruka Beograd i donosi nepopravljivu štetu koja se neće moći ukloniti.

Pre 6-7 godina se odlučilo za crvenu boju i eto prošlo je. Sada idu na plavo. Kao razlog za farbanje u crveno tada je bilo da se bolje vide autobusi, hm, možda noću.
Sad kako će se farbati u (tamno) plavu boju, noću se neće dobro videti autobus.
Mešanje zelenog Švajcarca, braon zglobnog trolejbusa, crvenog solo trolejbusa, starijih autobusa i tramvaja, sada i plava boja noviji autobusi su samo vrhunac crnog humora. Kako će izgledati tamno plavi Turčin tramvaj, a mozda i nov trolejbus ako dozvoli budžet grada Beograda ne znam, ali zamišljam takve tramvaje ako idu tim putem.​
Meni nije jasno kako ćemo moći da koristimo vozila u plavoj boji, kada je uslov da to budu vozila koja nisu starija od 2 godine, a da bi nam sva vozila bila u plavoj, potrebno nam je 3 - 4 god da ispunimo, prema zvaničnoj izjavi.​

Čučko je sledeći. 😃
Он је подржао идеју пруге БГ- Обреновац ако се добро сећам, Шапић о томе изгледа ни не помишља... Најмање од свега прича о метроу и шерењу трамвајске и мреже градске железнице.

Pa podržavao je prugu do Obrenovca preko Aerodroma i Expa što je možda i gore od sudzdržanosti, jer je ta trasa retradirana.

Drugo, postoji Strelin lobi koja je isto iz Obrenovca i koju je i Čučko uveo u Beograd.

Vrh