PhotoshopKad li su ih pre ofarbali? I zar nisu oni stariji od 2 godine...
Вратиће се у жуту кад пристигну сви нови аутобуси.Ова плава боја једноставно не стоји као ни код Београдске арене,штаркова црвена је била лепша. За 5 година, сви бусеви у бело
dobar avatarОва плава боја једноставно не стоји као ни код Београдске арене,штаркова црвена је била лепша. За 5 година, сви бусеви у бело
Хвала, спремај за пар година новиdobar avatar
Imaju oni odličan marketing na tviteru i bez Hlorisanog.Svaka čast za ljude, napravio im Gangula Marketinški bum.
Ja kad sam pričao da ćemo Vesaru praviti od blata, skočiše svi sa pričom da takvu štetočinu svet nije video, ne mož' gori, kad ono...Мислио сам већи пацијент од sicve011 неће водити Београд, очигледно сам се преварио.
Кад су већ хтели да мењају црвену, боље да су узели сребрну или металик сиву.Srebrna ili siva metalik je veoma zahvalna boja. Laka prljavština se teže uočava.
Ja danas poslao mejl mnogim ministarstvima, evo jednog delaInače jeste da nema mozda mnogo veze sa temom sutra je dan otvorenih vrata u klinici Dr Laza Lazarevic pa mozda bi neke javne licnosti mogle ostati duze. Ovo je bila vest u stilu pokojnog Laneta Gutovica kada kaze ne znam sto ovo napisah ali mozda vam zatreba.
Takođe, svaka njegova izjava pokazuje neke lične frustracije, a i priličnu količinu neznanja, tako da zaista mislim da bi neko iz Ministarstva zdravlja trebalo da obavi stručnu procenu njegovog psihičkog stanja jer svojim delovanjem bruka Beograd i donosi nepopravljivu štetu koja se neće moći ukloniti.
Pre 6-7 godina se odlučilo za crvenu boju i eto prošlo je. Sada idu na plavo. Kao razlog za farbanje u crveno tada je bilo da se bolje vide autobusi, hm, možda noću.
Sad kako će se farbati u (tamno) plavu boju, noću se neće dobro videti autobus.
Mešanje zelenog Švajcarca, braon zglobnog trolejbusa, crvenog solo trolejbusa, starijih autobusa i tramvaja, sada i plava boja noviji autobusi su samo vrhunac crnog humora. Kako će izgledati tamno plavi Turčin tramvaj, a mozda i nov trolejbus ako dozvoli budžet grada Beograda ne znam, ali zamišljam takve tramvaje ako idu tim putem.
Он је подржао идеју пруге БГ- Обреновац ако се добро сећам, Шапић о томе изгледа ни не помишља... Најмање од свега прича о метроу и шерењу трамвајске и мреже градске железнице.Čučko je sledeći.