Šta je novo?

Kolor šeme vozila GSP-a

Pre 6-7 godina se odlučilo za crvenu boju i eto prošlo je. Sada idu na plavo. Kao razlog za farbanje u crveno tada je bilo da se bolje vide autobusi, hm, možda noću.
Pred nabavku IK-112LE bila je anketa u kojoj su građani odlučivali koju boju autobusa žele za novu šemu. Ponuđene su bile crvena i bež gornji deo, novosadska plava i bež gornji deo, tamnija zelena i tadašnja žuta sa plavom trakom, radi unifikacije vozila GSPa i privatnika.

Farbanje vozila u plavo je zaista lep iskorak u pravcu konačnog pomirenja Beograda i Zagreba, srba i hrvata ❤️❤️ promena boje omogućiće da se vozila između Beograd i Zagreba mogu lakše razmenjivati između dva preduzeća, a turisti iz RH i navijači Dinamoa 29 će se svakako osećati ugodnije u Beogradu u plavim vozilima. Nmg više bukvalno plašenje poštenog naroda hrvatima mi je jedina realna šansa da se ova travestija obustavi 😄😄😄

Па добро, плаву још никад нисмо имали. Била је и крем и зелена и жута и наранџаста и црвена, али овако плаво никад није било...

A ja ne znam zasto se Gangula tolko bavi javnim prevozom? On i kad spava razmislja o gradskom prevozom.

И среебрни су били у Бг..
10733730_10152595067053962_6447733778202226409_o.jpg

Poslednja izmena:
Farbanje vozila u plavo je zaista lep iskorak u pravcu konačnog pomirenja Beograda i Zagreba, srba i hrvata ❤️❤️ promena boje omogućiće da se vozila između Beograd i Zagreba mogu lakše razmenjivati između dva preduzeća, a turisti iz RH i navijači Dinamoa 29 će se svakako osećati ugodnije u Beogradu u plavim vozilima. Nmg više bukvalno plašenje poštenog naroda hrvatima mi je jedina realna šansa da se ova travestija obustavi 😄😄😄
Ovde je sasvim realno da Gangula ni ne zna koje su boje vozila u Zagrebu. Tako da me ne bi čudilo da ovih dana dobijemo novu boju.

Најлуђе је што ће се и у медијима сада расправљати што је плава српска а не црвена, а не на пример ко ће добити тај посао фарбања и колико ће то да кошта. Патриотизам СНСа је по правилу само маскировка за неку пљачку.

Vlogzilla je njihov (SNS) obožavalac.

Kad se otvori poljski WC negde, eto njega da snima hvalospeve o tome.

Мени делује лик и његов канал толико аматерски да верујем да је искрен када их подржава. Али ево и он је увидео да се ради о чистој уградњи.

Ali oni su nesposobni da unificiraju vozila gradskog prevoza i niti će ikad Beograd imati unificiran gradski prevoz. Sto nijansi crvene, sad će biti tako i sa plavom. Joj Niš Ekspres u plavom hahhah
Mogli bi debili malo da skoknu do Budimpešte ili Beča da vide kako izgleda unificiran vozni park.

Vrh