astrodule
Professional
Može naravno, ali ipak sve moramo da postavimo u realnost gde policija neće da radi svoj posao. Ja to zovem čuvanjem socijalnog i političkog mira i namernog dozvoljavanja kršenja propisa da narod ne bi bio nezadovoljan.
Vesarin FejsУРЕЂУЈЕМО МЕСТО УБИСТВА КНЕЗА МИХАИЛА
Пре две године, на годишњицу убиства кнеза Михаила Обреновића, обишао сам његов споменик у Кошутњаку на месту где је убијен. Прошле године Завод за заштиту споменика културе града Београда обновио је споменик.
Ове године ЈП Србијашуме, на мој предлог и по налогу Града Београда, уређују простор око споменика. Јуче су завршене степенице које од пута воде до споменика. Степенице никада нису постојале па су грађанима биле потребне лаке планинарске вештине да дођу до споменика. Постављене су клупе као и табле на којим се налазе информације о животу и смрти кнеза Михаила.
Београд се са поносом сећа својих владара!
Београд побеђује!
Степенице никада нису постојале па су грађанима биле потребне лаке планинарске вештине да дођу до споменика.
Bolje je zapitati se kako je prosečan (nas ovde smatram iznadprosečnim) stanovnik u Srbiji osoba koja ovakve i još gore stvari smatra vestima. U smislu, nećete verovati, učesnica rijaliti programa, kinula triput zaredom u programu uživo.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879933#p879933:2y4ch7tw je napisao(la):Beki » 14 Sep 2021 10:50[/url]":2y4ch7tw]Ovo je nivo radova koji ja obavim na vikendici za jedan vikend. Sta je sve vest danas, majko moja...
I kako je sredjeno mesto kada padne mrak? Posto posetom po mraku imate vecu sansu da prodjete kao sam Mihailo na tom mestu nego da vidite nesto.
Саша":3t5lqxkd je napisao(la):Пријатно сам се изненадио!
Све је осмишљено и урађено веома солидно, од природних материјала -
Очували су правце постојећих пешачких стаза остављеним отворима у огради тако да се све међусонно лепо уклопило у околину.
Истуреним степеницима према асфалтном путу је онемогућено паркирање и заграђивање прилаза. Лево и десно од њих је направљен простор за паркирање насипањем банкине.
Одлична оцена. Сада је до грађана, да ту не праве пикнике, пале ватру, пију и остављају ђубре ....