[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=632509#p632509:17q89vjz je napisao(la):astrodule » 22 Jun 2019 11:30 am[/url]":17q89vjz]
Da, to je problem, što dosta ljudi koji su protiv vlasti bukvalno svaki potez dočekaju na nož. Primera je bezbroj, a na žalost, 90% tih poteza je zaista za osudu.
U pravu si da je nažalost za osudu velika većina projekata i način na koji se izvode ali meni se čini da mora da se zauzme stav na određeni način inače će ljudi da oguglaju na neprestanu kritiku (koja često obuhvata i stvari koje su zaista ne bitne).
Recimo, videh neku izjavu neke osobe koja ćivi na 5 minuta odatle i buni se što se uništava zelenilo. Pa šta je bilo na mestu gde je njegova kuća / zgrada? Pa sve te kuće uz Kneza Višeslava i ka Blagoja Parovića su izgrađene u prirodi i sigurno je neko drvo posečeno ili je mogla da bude šuma na njihovom mestu.
Iskreno, i meni smeta seča stabala ali ipak moramo svi da imamo malo razumevanja da je nekad neophodno (nadajmo se što manji broj) drveća poseći da se izgradi nešto što će (opet, nadajmo se) biti od opšte koristi za grad i građane.
Zato mislim da bi bila dobra neka zakonska obaveza da investitor posadi nekoliko stabala za svako koje je posečeno.
Kako si ulazio na atletsku stazu? Ima li čuvara tamo? Uvek me je privlačila ta staza.
Tamo sam ranije trenirao sa klubom "Capital Crew", ali i kad sam par puta išao sam da trčim kapija je bila otvorena i ljudi su jednostavno ulazili da treniraju. Jedino što je preko dana dosta izložena suncu pa bude malo neprijatno zbog vrućine.