Ако се завршетком Клинике једног дана отвори простор у старим зградама около, прво што ми пада на памет је да се у њих повуку болнице из других зграда - Уролошка, Неонатологија, Студентска поликлиника, Стоматолошки факултет, да се више простора да Медицинском ...
А зграде у којима су биле оне продају.
Увек ми је било у најмању руку необично што је, на пример, Уролошка болница у једној згради у низу других стамбених зграда. Визуелно, естетски, хигијенски, звучно, организационо ... Гледаш с прозора свог стана преко пута - у претрпану болничку собу где људи умиру од рака.
Мислим да би се тако донекле уштедело и на трошковима, и била би боља укупна организација свега.
Подземно паркиралиште је неопходно. Ту никада нико не би жалио да плати паркинг на неколико сати да не чека и да му кола буду на сигурном. На пример, надземно паркиралиште код ВМА је у радно време увек пуно.
И, да, мислим да оно није хелидром на згради, преблизу је још вишем делу зграде поред. Они се праве на истуреним и највишим платформама, где нема опасности од оштећења елисе о неки зид.
Хм, ако Б. Родригез није мислио на највиши део зграде.