Poštovani
Vozim KIA CEED HB 1.4, kupljena nova, prešla 36000,redovno servisirana, ove godine istekla garancija.Nakon promene letnjih na zimske gume javio mi se problem sa indikatorom ispravnosti pneumatika - žuta lampica doje levo na instrument tabli ( onaj na sredini kokpita gore pokazuje da su sve četiri gume OK ) U ovlašćenom servisu su mi zamenili zadnji levi TPMS senzor, izgledalo je da je sve OK ali posle dva dana lampica je zasvetlela ponovo.Nazovem servis, oni kažu nema potrebe da dolazite, naduvajte gume na 2.5 atm i biće sve u redu ?!Uradim tako, naravno ništa se ne dešava.Odem na servis, vidim da su se malo unervozili, uzmu auto i vrate ga posle pola sata, kažu resetovali su sistem i sad bi trebalo da radi, možda su mi kod vulkanizera izrotirali gume ili nešto sl., ako se ponovi problem da dođem da sve još jednom podrobno ispitaju.Naravno, problem se javio sutradan nakon odlaska iz servisa.Otići ću opet kod njih ali me zanima da li je neko imao sličan ili identičan problem, kako je rešen , odnosno ima li iko ideju šte se tu dešava?
Hvala unapred na odgovoru.