Cinsajgelo
Novice
- Učlanjen(a)
- 11.02.2022.
- Pohvaljen
- 0
Mislim da su ostali stanovi samo na prvom spratu
Mi smo ih zamolili da nam pomere prekidac i odbijeni smo. Iznenadjujuce su nefleksibilni (bahati).Drage buduće komšije,
Imam nekoliko pitanja/nedoumica ako možete da mi pomognete.
Potpisali smo predugovor u oktobru 2020, kreditni smo kupci. Tada nam je rečeno da nikakve izmene, korekcije ili izbor materijala u okviru enterijera nije moguće naknadno uraditi. Imali smo zahtev da se ubaci još jedna unutrašnja jedinica klime u deciju sobu, da izaberemo plocice za kuhinju i eventualno pomerimo pozicije radijatora. Ni za jedan od ovih zahteva nismo dobili odobrenje, pa me zanima kakva su vaša iskustva.
Takodje, po tlocrtu je za naš stan predvidjen izdvojen plakar (gipsanim zidom) u master bedroom-u, ali nam je rečeno da to sami gradino ukoliko budemo želeli.
Svaki info/komentar je dobrodošao.
Veliki pozdrav
Obicno ide da ti njih kontaktiras za izmene ako su ti potrebneMene nisu kontaktirali ni za podrumski box ni za mogucnost izmena u prostoru.
Meni su dodali dodatnu klimu u jednu od soba, sazidali taj zidic o kome pricas ali trazio sam da budu bas cigle, ne gips ploce. Nisam kreditni kupac. Mada ne znam da li to ima neke veze ili ne. To je bila prva izmena. Drugu izmenu jos cekam koja mi je inicijalno odobrena ali sam trazio jednu malu izmenu pa cekam odgovor. Planiram da radim podno grejanje u stanu i izbacim te po meni ruzne radijatore tako da sam trazio da mi ne stavljaju parket sto automatski povlaci i ne postavljanje unutrasnjih vrata, kao i da ce krecenje biti samo prva ruka sto mi tehnicki i odgovara jer sa arhitektom imam drugacije planove. Uzeo sam inace arhitektu pre 5 meseci i od tada radimo na stanu. Bice dosta izmena jer smo rusili neke zidove, pomerali vrata od male sobe itd.Drage buduće komšije,
Imam nekoliko pitanja/nedoumica ako možete da mi pomognete.
Potpisali smo predugovor u oktobru 2020, kreditni smo kupci. Tada nam je rečeno da nikakve izmene, korekcije ili izbor materijala u okviru enterijera nije moguće naknadno uraditi. Imali smo zahtev da se ubaci još jedna unutrašnja jedinica klime u deciju sobu, da izaberemo plocice za kuhinju i eventualno pomerimo pozicije radijatora. Ni za jedan od ovih zahteva nismo dobili odobrenje, pa me zanima kakva su vaša iskustva.
Takodje, po tlocrtu je za naš stan predvidjen izdvojen plakar (gipsanim zidom) u master bedroom-u, ali nam je rečeno da to sami gradino ukoliko budemo želeli.
Svaki info/komentar je dobrodošao.
Veliki pozdrav
Jedno laičko pitanje: kako radite sa arhitektom kad još uvek nemamo precizne crteže izvedenog stanja, niti možemo da uđemo? Koliko sam ih ja razumela, izvedeno stanje može da odstupa od planiranog, u okviru nekih standarda... Za Merin Hill znam od kupaca direktno da je jedna vertikala dobila stanove manje za 4m², a druga za toliko veće. Ovi što su dobili manju kvadraturu, kuhinja im je praktično bila izmasakrirana, i morali su sve ponovo sa arhitektom....Meni su dodali dodatnu klimu u jednu od soba, sazidali taj zidic o kome pricas ali trazio sam da budu bas cigle, ne gips ploce. Nisam kreditni kupac. Mada ne znam da li to ima neke veze ili ne. To je bila prva izmena. Drugu izmenu jos cekam koja mi je inicijalno odobrena ali sam trazio jednu malu izmenu pa cekam odgovor. Planiram da radim podno grejanje u stanu i izbacim te po meni ruzne radijatore tako da sam trazio da mi ne stavljaju parket sto automatski po8vlaci i ne postavljanje unutrasnjih vrata, kao i da ce krecenje biti samo prva ruka sto mi tehnicki i odgovara jer sa arhitektom imam drugacije planove. Uzeo sam inace arhitektu pre 5 meseci i od tada radimo na stanu. Bice dosta izmena jer smo rusili neke zidove, pomerali vrata od male sobe itd.
Teoretski da, ali prakticno ne, jer kako ce onda stan bez vrata, poda,plafona .. da prodje tehnicki prijem?Koliko sam ja shvatio, a i logicno je, trebalo bi da prihvate sve izmene koje ce biti jeftinije za njih. Ako ne postavljas parket, vrata, plafon, to im je 10k evra ustede jer cena stana svejedno ostaje ista kao i da si sve to ugradio.
Bas ruzno izgledaZasto pločice u kupatilu nisu uklopljene?Jezivo izgledaju