Nakon pokušaja prijave EPS-u telefonom (koji nema blage veze sa vezom i bukvalno mi službenik govori da on ne zna šta da uradi po tom pitanju), policiji koja mi objašnjava da je to legalno(i ako je donet zakon o zaštiti koji jasno govori da video nadzor ne može da se postavi ako se ne uradi detaljan elaborat, unajmi agencija za servis opreme na mesečnom nivou i DOBIJE DOZVOLA POLICIJE ZA SNIMANJE JAVNE ILI PRIVATNE POVRŠINE...odgovor je bio "aha..paaa nismo upoznati" i da je komunalna nadležna)...prijava opštinskoj komunalnoj koja se izjasnila da nije nadležna i da se obratim Gradskoj komunalnoj koja me je uputila na opštinsku.
Epilog..poslat mejl EPS-u na prijave krađe struje i opštinskoj komunalnoj, sinoć vidim kabal od kamere presečen i kamera uperena u nebo. Izgleda ili da je neko reagovao ili da dobre komšije imaju nekog u dotičnim službama pa su preduhitrile onog ko treba to da uradi.
Idemo dalje...kamera još stoji na banderi pa ćemo cimati dok god se ne skine u kompletu.
Epilog..poslat mejl EPS-u na prijave krađe struje i opštinskoj komunalnoj, sinoć vidim kabal od kamere presečen i kamera uperena u nebo. Izgleda ili da je neko reagovao ili da dobre komšije imaju nekog u dotičnim službama pa su preduhitrile onog ko treba to da uradi.
Idemo dalje...kamera još stoji na banderi pa ćemo cimati dok god se ne skine u kompletu.