Hehehe pa kažem Vesić i njegova balavurdija.verb":oocwbmkn je napisao(la):Pa ko sad da se hvata za gusu za ovaj nas problem?!
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Hehehe pa kažem Vesić i njegova balavurdija.verb":oocwbmkn je napisao(la):Pa ko sad da se hvata za gusu za ovaj nas problem?!
Nije to ni "s" od starosedeoca, da su generacijama ovde uhvatili bi korak sa svetom i civilizacijom. To je mulj koji se nasukao u onaj sokak sa ko zna koje cuke posle 45-e i tu napravio ciganmalu sa sokakom da ih podseca na zavicaj...mick":2y53c1rw je napisao(la):Mirijevci starosedeoci
To je zato što šuruje sa udruženjem Mirijevo koje kupi poene kod građana... Kao oni iniciraju nešto i to opština odradi. Obratio sam se i njima ali me nisu udostojili odgovora što će u prevodu reći.... mlatim narodne pare preko opštine ne diraj me...verb":30wecqdd je napisao(la):G. Jeremic (koji se slikao pored zardinjera) je bio gost na tv Pink gde je pricao koliko se mnogo uradilo na resavanju problema stanovnika Zvezdare, kako se uradilo dosta infrastrukture, kako su sve molbe gradjana ispostovane u skladu sa mogucnostima i najavio nove investicije na Zvezdari, rekonstrukciju par ulica, izgradnju novih ulica, igralista itd i zahvalio se gradjanima sto opstini daju predloge i sugestije. Naravno da nigde nije pomenuo nas problem.
Najbukvalnije coveka svaki dan zadnja tri meseca zatrpavam mailovima, i njega i Ignjatovica i opstinu i komunalka itd i niko nista.
Snimak mozete pogledati na Fb stranici opstine Zvezdara, gospodin je gostovao u emisiji Svitanje ili tako nesto...