Juče haos, nekako se probih kroz Karađorđevu iz pravca Dorćola na Brankov most, pa dalje na Novi Beograd. Danas je išlo odlično, sa obzirom da je petak, bio sam oduševljen, ali sam i odlučio da ne idem na Brankov most kroz Crnogorsku, nego kroz Braće Krsmanovića, Travničku, pa sam morao desno pored ,,Bristola" u Hercegovačku na kruznom toku, jer pravo Karađorđevom zbog radova ne može, onda pod 90 stepeni gde je bio problem, jer tu zbog gradilista ima mnogo kamiona, a svi (većina) dolaze do ivice i kamioni ne mogu da smotaju, pa se tu malo pravi haos, jer mnogi ljudi ne razumeju šta je kamion, da to nije auto, po tom pitanju, a i po mnogo čemu. A za to ne morate da budete vozač C, D, ili E kategorije. Onda na kruzni tok gde će počinjati uspon na ,,Srpski most", kako ga zove Gangula i u Bulevar Vudroa Vilsona, ekspresno, sve do nekadašnjeg skretanja za BG sajam, samo mi nije jasno zašto je ono parče zasečeno kao tupim nožem na uključenju u Bulevar Vojvode Mišića gde se dve trake spajaju u jednu. I onda na Most na Adi, pa na NBG. Kada se sredi taj deo Braće Krsmanovica-Travnička-Hercegovačka-Železnička, biće dobra alternativa za Karađorđevu od ,,Bristola", pa Savsku i B.V.Mišića, sve do sajma. Dugo nisam tuda prolazio, nisam imao potrebe, ova dva dana se potrefilo.